Turcan: Norica Nicolai si-a recunoscut faptele atat in 1987, cat si in 1991

Vineri, 11 Ianuarie 2008, ora 21:21 2593 citiri

Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a declarat, pentru NewsIn, ca reactie la asertiunile Noricai Nicolai potrivit carora nu ar fi adevarat incidentul din 1987 din cariera sa, ca aceasta "si-a recunoscut faptele atat in 1987, cat si in 1991".

Informatiile despre ceea ce Administratia prezidentiala a numit "erorile", iar presedintele Basescu "incidentele" din cariera de procuror a Noricai Nicolai provin din mapa profesionala aflata la Parchetul general, potrivit Palatului Cotroceni.

Norica Nicolai, senatorul PNL despre care presedintele Basescu a spus ca nu o va numi niciodata ministru al Justitiei, a anuntat ca nu se retrage din cursa pentru portofoliul Justitiei. Nicolai a mai spus ca presedintele Traian Basescu a recurs la "minciuni sfruntate" si la practici ce amintesc de organele de securitate.

Nicolai s-a referit la unul dintre cele doua incidente profesionale relatate de Administratia prezidentiala - cel care o acuza ca a trimis la inchisoare, in 1987, un om nevinovat, fapta pentru care a fost ulterior sanctionata ca procuror. Ea a mai spus ca oricine ar fi facut asa ceva ar fi fost acuzat si judecat pentru fals si uz de fals.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News