Tariceanu vrea inapoi in PNL - Norica Nicolai acuza: Vrea sa dea o lovitura partidului

Joi, 22 Mai 2014, ora 17:41
2714 citiri
Tariceanu vrea inapoi in PNL - Norica Nicolai acuza: Vrea sa dea o lovitura partidului

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai, cap de lista la alegerile europarlamentare de duminica, apreciaza drept "jenanta" incercarea lui Calin Popescu Tariceanu de a reveni in partid "pe usa din dos".

Norica Nicolai este candidatul PNL pe regiunea nord-est si a declarat pentru Ziare.com ca vineri se va afla la chiar la Satu Mare.

"Cred ca situatia aceasta face parte dintr-o strategie pe care domnul Tariceanu si alte persoane care au parasit PNL, si ma refer la Ovidiu Silaghi, au pus-o la cale pentru a incerca sa dea o lovitura partidului in ultimele zile de campanie electorala.

Este jenant ca un fost presedinte al partidului se preteaza la a reintra in partid peste prevederile statutului si pe usa din dos, folosind o organizatie in care multi dintre fostii membri ai PNL fac campanie pentru PSD", a declarat Norica Nicolai pentru Ziare.com.

In ceea ce priveste ramanerea sau excluderea lui Tariceanu din PNL, Norica Nicolai a explicat ca "Biroul Politic al partidului se va reuni saptamana viitoare, va lua in discutie aceasta situatie si vom proceda conform statutului".

Calin Popescu Tariceanu a mers joi la Satu Mare pentru a-l sustine in campania electorala pe Ovidiu Silaghi, fost ministru PNL in prezent membru PSD si candidat al acestui partid in colegiul 2 din aceasta localitate. Cu acest prilej, Tariceanu a anuntat ca a decis sa revina in PNL, partid din care a demisionat in luna februarie dupa ce Crin Antonescu a anuntat iesirea de la guvernare si ruperea USL.

Tariceanu revine in PNL: Demisia a fost un gest extrem de protest

Antonescu, despre revenirea lui Tariceanu: Un fugar decazut, o sluga a PSD nu ne face noua congres

Cu toate ca intreaga conducere a partidului, in frunte cu Crin Antonescu, a anuntat ca nu e de acord cu revenirea "fugarului", organizatiile municipale si judetene PNL Satu Mare s-au reunit in mare graba joi si au votat primirea lui Tariceanu in partid.

Scandal in PNL Satu Mare: Tariceanu a fost reprimit, seful filialei sustine ca e ilegal

Presedintele interimar al PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, a declarat ca sedintele au fost nestatutare si intreaga actiune a fost pusa la cale de membrii organizatiei care sustin de fapt PSD.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Norica Nicolai Tariceanu PNL, #Nicolai Tariceanu revenit PNL, #Tariceanu reinscris PNL , #PNL