Senatorii ii trimit pe Seres si pe Pacuraru in fata justitiei

Miercuri, 13 August 2008, ora 14:31 1359 citiri

Comisia Juridica a Senatului a hotarat, miercuri, sa prezinte un raport favorabil prin care se cere inceperea urmaririi penale in cazurile Codrut Seres, fost ministru al Agriculturii, si Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a anuntat presedintele Comisiei, Norica Nicolai.

"Comisia a decis sa prezinte un raport favorabil prin care sa ceara urmarirea penala in cazurile Seres si Pacuraru", a declarat Norica Nicolai dupa sedinta extraordinara de la Camera Deputatilor in care s-a votat avizul pentru inceperea urmarii penale in cazurile Nastase si Mitrea.

Nicolai a adaugat ca senatorii juristi au recomandat, in unanimitate, plenului sa avizeze favorabil cererile DNA privind inceperea urmaririi penalea lui Paul Pacuraru si Codrut Seres.

Comisia juridica din Senat s-a intrunit, miercuri, pentru a lua o decizie cu privire la cererile de incepere a urmaririi penale, in cazul senatorilor Paul Pacuraru si Codrut Seres dupa ce votul in acest caz a fost amanat, la inceputul acestei saptamani, din cauza lipsei de cvorum.

Norica Nicolai a mai spus ca raportele finale vor fi inmanate pe 18 august Biroului Permanent, care va decide cu privire la convocarea unei sesiuni extraordinare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News