Quintus. atac la Norica Nicolai: Face greseli de femeie, vorbeste aiurea

Luni, 21 Iulie 2014, ora 08:502988 citiri
Quintus. atac la Norica Nicolai: Face greseli de femeie, vorbeste aiurea

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat ca Norica Nicolai "face greseli de femeie" si "vorbeste aiurea", in contextul in care europarlamentarul a decis sa ramana alaturi de ALDE.

Quintus a spus, la Romania TV, ca situatia Noricai Nicolai nu va fi discutata in zilele ce urmeaza, intrucat pe agenda se afla lucruri mai importante, precum desemnarea candidatului la alegerile prezedintiale si fuziunea cu PDL.

"Nu cred ca se va discuta zilele acestea, cand avem lucruri mai importante de facut, despre situatia Noricai Nicolai. Norica face greseli de femeie, sentimentalismele merg in alta parte, nu in politica. Pacatul ei e altul, e ca vorbeste aiurea in diverse circumstante", a declarat liderul onorific al liberalilor.

La randul sau, deputatul liberal Ludovic Orban a afirmat ca PNL va lua o decizia in ceea ce o priveste pe Norica Nicolai in momentul in care acesta va adera efectiv la Partidul Popular European (PPE).

"Situatia Noricai Nicolai va fi transata cand PNL va intra in Partidul Popular European. Deocamdata, pe agenda partidului avem subiecte mult mai importante, dar el va fi discutat cand vom adera la PPE. Si vom lua o decizie atunci", a spus Orban.

Cu PNL in PPE, Norica Nicolai devine vicepresedinte al Grupului ALDE

Declaratiile celor doi liberali vin in contextul in care mai multe voci din PNL au sustinut ca Norica Nicolai ar putea fi exclusa din partid, dupa ce europarlamentarul a refuzat sa intre in PPE, alaturi de formatiunea politica din care face parte, si a ramas in ALDE. In plus, ea a facut numeroase declaratii critice la adresa fostului lider liberal Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News