Paul Pacuraru va fi audiat joi de senatorii juristi

Marti, 03 Iunie 2008, ora 16:48 1005 citiri

Ministrul Paul Pacuraru va fi audiat joi de membrii Comisiei Juridice a Senatului, iar miercuri acestia se vor reuni in sedinta pentru a studia pe indelete dosarul demnitarului liberal.

Anuntul a fost facut de Norica Nicolai in cadrul sedintei extraordinare a Biroului Permanent al Senatului ce a avut loc marti, insa chestiunea nu s-a aflat pe ordinea de zi.

"Doamna senator Norica Nicolai ne-a adus la cunostinta ca incepand de maine vom discuta pe indelete dosarul. L-am anuntat si pe domnul Pacuraru sa fie prezent ca sa il audiem si pe dumnealui", a spus chestorul Senatului, Ioan Chelaru.

El a apreciat ca senatorii vor putea intocmi un raport care sa fie inaintat plenului inainte de terminarea sesiunii parlamentare, la sfarsitul lunii iunie, tinand cont ca in saptamana de dinaintea turul II al alegerilor locale parlamentarii vor avea activitati numai in circumscriptiile electorale.

Ioan Chelaru a mai spus ca situatia este mai dificila in cazul lui Codrut Seres din cauza cantitatii foarte mare de material probatoriu care trebuie studiat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News