Norica Nicolai va fi sanctionata

Joi, 27 Aprilie 2006, ora 20:20 5695 citiri

Gestul pe care l-a facut nepoata Noricai Nicolai in plenul Senatului a iscat un mare scandal in Parlament. Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat ca Parlamentul se afla intr-o perioada in care valorile sale sunt compromise.

Suntem intr-o perioada in care ideea de parlamentarism se compromite si eu nu pot accepta acest lucru. Noi am vrea sa imbunatatim activitatea Parlamentului si sa redam prestigiul cuvenit acestei institutii. E clar ca aceste episoade nu ne ajuta", a sustinut liderul UDMR.

El a mai spus ca gestul senatorului Norica Nicolai va fi discutat de Comisia juridica si de Biroul Permanent al Senatului si ca reprezentantii Uniunii vor fi de acord cu sanctionarea acestui gest.

Pe de alta parte, liderul PC Dan Voiculescu a declarat ca vinovati pentru votul dat de nepoata senatoarei Norica Nicolai in plenul Senatului nu sunt numai colegii senatori, ci si cei care asigura paza si chestorii acestei Camere si a anuntat ca PC va cere sanctionarea lui Nicolai.

Nimeni nu-si poate permite sa introduca in aula Parlamentului, indiferent pe cine si sa mai si voteze", a spus Voiculescu. El a sustinut ca vinovatii pentru acest incident nu sunt doar senatorii, ci si reprezentantii SPP care i-au permis nepoatei" accesul in institutie, dar si cei care i-au distribuit cartelele de vot si chestorii senatului.

O nepoata a senatorului liberal Norica Nicolai a fost prezenta, miercuri, in sala de ordine a Senatului, ea fiind surprinsa pe camerele de filmat in timp ce scotea o cartela de vot electronic de la pupitrul unui senator.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News