Norica Nicolai: Traian Basescu nu vorbeste serios despre demisie

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 15:35847 citiri
Norica Nicolai: Traian Basescu nu vorbeste serios despre demisie
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, considera ca presedintele Traian Basesc nu vorbeste serios atunci cand anunta ca-si da demisia, in schimbul acceptarii de catre USL a modificarii Constitutiei.

Cand a promis ca-si da demisia "in cinci minute", nu s-a tinut de cuvant, a declarat europarlamentarul liberal la RFI Romania.

In opinia Noricai Nicolai, "presedintele vrea cu orice pret sa-si finalizeze proiectul de modificare a Constitutiei in functie de viziunea domniei sale si a incercat sa fure imaginea manifestarilor USL de sambata, trimitand aceasta scrisoare prin care promitea ca demisioneaza, in masura in care USL-ul se va atasa acestui proiect si-l va sustine".

Vicepresedintele PNL crede ca "reducerea numarului de parlamentari se poate face cu siguranta in afara modificarii constitutionale si in momentul de fata in Parlament zace o lege care vizeaza reducerea numarului de parlamentari, dar pe care nici macar PDL-ul nu doreste s-o voteze, iar reducerea mandatului prezidential era in viziunea presedintelui un bonus, daca USL-ul ar fi acceptat aceste modificari".

"Sunt absolut convinsa ca presedintele nu vorbeste serios si argumentul vine dintr-un comportament anterior, acela cu "demisionez in cinci minute", ceea ce nu s-a intamplat. Cand esti seful unui stat, ai o comportare consecventa, menita sa-ti aduca respectul publicului. Presedintele facand afirmatii de acest tip si neonorandu-le a reusit sa puna sub semnul indoielii orice demers al domniei sale", mai crede Norica Nicolai.

Citese mai multe despre Norica Nicolai: Traian Basescu nu vorbeste serios despre demisie pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News