Norica Nicolai se teme de interceptari

Miercuri, 07 Mai 2008, ora 17:10 735 citiri

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a cerut Serviciului de Telecomunicatii Speciale sa verifice biroul in care are loc studierea dosarelor Pacuraru si Seres, pentru a nu exista interceptari, informeaza NewsIn.

"Am dorit sa vad daca este cumva posiblitatea interceptarii convorbirilor noastre, pentru ca nu doream ca benzile sa poata fi facute tehnic public", a explicat senatorul PNL.

"Au fost niste probleme tehnice la telefoanele cabinetului meu, dar nu aveau niciun fel de influenta", a comentat presedintele Comisiei juridice, care a adaugat ca STS nu a gasit nimic suspect.

Vicepresedintele Comisiei juridice, senatorul PSD Serban Nicolae, a precizat ca nu stie daca biroul a fost verificat, dar a admis ca printre colegii sai s-a pus problema asigurarii unui oarecare caracter nepublic al dezbaterilor.

Serban Nicolae a adaugat ca exista riscul existentei unor microfoane. "Cata vreme se fac inregistrari de convorbiri telefonice ne putem astepta la orice. Din nefericire, nu-i o perioada foarte placuta pentru viata publica romaneasca, atata vreme cat paranoia interceptarilor de convorbiri telefonice si a microfoanelor s-a dezvoltat cu mult peste ceea ce credeam noi ca ne speria inainte de 1989", a explicat Nicolae.

Parchetul a trimis Senatului dosarele ministrilor-parlamentari Paul Pacuraru si Codrut Seres pentru a se decide inceperea urmaririi penale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News