Norica Nicolai, reclamata la PE dupa ce a stat in jacuzzi cu Mandruta

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 17:28
14114 citiri
Norica Nicolai, reclamata la PE dupa ce a stat in jacuzzi cu Mandruta
Foto: reportervirtual.ro

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a fost reclamat presedintelui PE, Jerzy Buzek, de catre un cotidian central apropiat de PD-L, dupa ce a participat la emisiunea "Paine si Circ", unde a intrat in jacuzzi alaturi de Lucian Mandruta.

Cotidianul "Curentul" a intrat in posesia unei imagini de la filmarile realizate pentru prima editie a emisiunii, in avanpremiera emisiunii, in care europarlamentarul Norica Nicolai apare in studio, intr-un jacuzzi (dar imbracata), alaturi de Lucian Mandruta.

Cei de la "Curentul" au trimis poza cu Norica Nicolai in jacuzzi presedintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, solicitindu-i un comentariu asupra acestei posturi, presupusa neconforma cu statutul de politician european.

Norica Nicolai a confirmat ca presedintele PE a primit o asemenea solicitare pe 17 martie, din partea redactiei "Curentul", raspunsul fiind, in mod firesc, "no comment".

"Mi se pare absolut jenant acest demers al unui organ de presa profund devotat puterii actuale, o incercare de compromitere a politicienilor care nu sunt pe placul lui Traian Basescu dar, in acelasi timp, o incercare de compromitere a Romaniei, ca stat european. A prelua o imagine dintr-un talk-show TV si a o folosi drept arma politica este, cred, culmea josniciei, desi suspectez ca in spatele initativei ar putea sa nu se afle doar ziaristi, ci si anumiti politicieni", a declarat Norica Nicolai pentru Inpolitics.

In ceea ce il priveste, realizatorul TV Lucian Mandruta este de-a dreptul incitat de scandal.

"Eu le multumesc foarte mult celor de la ziarul Curentul pentru promovare. Sper ca maine sa mai iasa un tiraj, cu poza mare. Trebuie sa va spun ca in jacuzzi nu se intampla absolut nimic imoral si indecent. Nici macar nu ingrasa. Stati linistiti, si doamna Elena Udrea este invitata pentru a discuta politica", a spus Mandruta pentru sursa citata.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Norica Nicolai jacuzzi Mandruta, #Norica Nicolai jacuzzi Curentul, #Norica Nicolai Paine Circ , #europarlamentar
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
"o incercare de compromitere a politicienilor care nu sunt pe placul lui Traian Basescu"
Poza Buzz
Buzz
rank 5
Culmea ! Tot basescu e de vina !