Norica Nicolai propune un "guvern din umbra" in PNL

Sambata, 06 Februarie 2010, ora 20:512512 citiri
Norica Nicolai propune un "guvern din umbra" in PNL

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai are o propunere de amploare pentru Congresul liberalilor: infiintarea unui "guvern din umbra", care sa lucreze pe departamente si din care sa faca parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului.

"Vreau sa adjudecam un proiect care sa vizeze accesul la functii in partid, pentru ca nu consider normal ca o functie de ministru sau de secretar de stat sa fie exclusiv rezultatul jocului politic si al voturilor dintr-un birou politic.

Vreau sa propun infiintarea unei formule de guvern din umbra, care sa lucreze pe departamente si din care sa faca parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului. Cred ca, daca vom incerca sa profesionalizam aceste resurse umane, pe toate palierele, la nivel central si local, vom incerca sa raspundem la ceea ce Crin Antonescu si-a propus in campanie: o altfel de politica si o altfel de Romanie", a afirmat vicepresedintele PNL, la Conferinta Judeteana a liberalilor din Hunedoara, potrivit Mediafax.

Congresul PNL - intre 5 si 7 martie, Antonescu vrea un nou mandat (VIDEO)

Norica Nicolai vede in acest proiect o reusita pe termen lung, prin intermediul careia, romanii sa observe ce propune PNL ca resurse umane si formula economica.

Congresul PNL la care se va alege noua conducere a PNL va avea loc in perioada 5-7 martie, in urma validarii de catre Delegatia Permanenta a formatiunii.

In timp ce Crin Antonescu considera ca este nevoie ca la Congres sa se adopte decizii cu privire la adaptarea statutului si a consolidarii actualei conduceri, fostul lider liberal, Calin Popescu Tariceanu nu vede utilitatea acestei reuniuni de amploare.

Fostul premier reproseaza actualei conduceri faptul ca organizeaza un congres care se concentreaza pe "problemele interne ale partidului care nu sunt de interes pentru cetateni".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii