Norica Nicolai: PNL este condamnat sa castige alegerile

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 19:352547 citiri
Norica Nicolai: PNL este condamnat sa castige alegerile
Foto: george-severin.blogspot.com

Liberalii Norica Nicolai si Crin Antonescu, au participat joi la lansarea candidatilor PNL Vrancea la alegerile parlamentare din acest an.

Vicepresedinta PNL Vrancea a fost cea care l-a prezentat pe presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru, care doreste sa obtina un nou mandat de parlamentar. Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului Romaniei dar si cu vizionarea unui film despre istoria PNL.

"PNL este condamnat sa castige alegerile asa cum Nini Sapunaru este condamnat sa castige alegerile in Vrancea. Liberalii vranceni nu sunt oameni ai vorbelor, sunt oameni ai faptelor si o sa il introduc pe cel care va conduce in calitate de presedinte al organizatiei liberale si care va continua mandatul de parlamentar in calitate de deputat, Nini Sapunaru.

Draga Nini, ma adresez tie ca unui prieten, pentru ca intotdeauna te-am considerat un prieten. Oamenii te stiu, ti-au dat increderea lor in acesti ani si am convingerea ca nu ati facut un gest formal. I-ati dat incredere lui Nini Sapunaru pentru ca sunt convinsa ca merita increderea dumneavoastra", a spus Norica Nicolai, citata de Amos News.

La randul sau, Nini Sapunaru a tinut sa precizeze care sunt realizarile PNL in Vrancea. Alaturi de el, la Camera Deputatilor mai candideaza Tudorel Trofin, Nicolae Latcan, Mircea Ciopraga, Eugen Ciorici si Neculai Ionescu, in timp ce la Senat candideaza Nicu Mazere si Eugen Teodorovici.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News