Norica Nicolai: PNL a devenit o anexa a PSD la guvernare

Duminica, 19 Mai 2013, ora 20:32 2051 citiri
Foto: B1 TV

Norica Nicolai, vicepresedinte PNL, e de parere ca partidul din care face parte a devenit o anexa la guvernare. Adresandu-i-se lui Crin Antonescu, aceasta a afirmat: "lucrurile bune ii apartin lui Ponta, cele rele - dumneavoastra".

"Fara indoiala ca multi am crezut ca aceasta alianta politica va merge la infinit. Ce vrem cu acest PNL? Ce tinte avem? Un rezultat prost la europarlamentare le va da ocazia sa reinterpreteze totul si asta fac acum.

Acum se vede ca PNL a devenit o anexa a PSD la Guvernare - lucrurile bune apartin lui Ponta si cele rele dumneavoastra", s-a plans vicepresedintele PNL catre liderul partidului chiar in timpul sedintei Biroului permanent, conform B1 TV.

De aceeasi parere sunt mai multi liberali, care au ridicat problema in aceeasi sedinta.

Cu aceeasi ocazie, ministrii Eugen Nicolaescu si Mariana Campeanu l-au atacat dur pe Victor Ponta, cel dintai sustinand ca premierul ii blocheaza reformele in sanatate. Cat despre Mariana Campeanu, aceasta sustine ca auzea despre masurile luate in Guvern, care implicau ministerul sau, de la televizor si ca statea, ulterior, noaptea sa le scrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News