Norica Nicolai: PDL are nostalgia Aliantei DA

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 13:00 1394 citiri
Foto: Arhiva

PDL are un proiect politic de a decredibiliza USL, inclusiv prin mijloace electorale ilegale, sustine vicepresedintele PNL, Norica Nicolai.

Ea declara, la RFI Romania, ca liberalii nu vor colabora cu PDL, chiar daca democrat-liberalii au "nostalgia Aliantei D.A.". Nicolai mai afirma ca motiunea de cenzura a USL va fi votata si de parlamentari ai Puterii. Ea estimeaza ca "in cateva saptamani" Opozitia va prelua majoritatea si la camera Deputatilor.

Norica Nicolai spune ca "PDL-ul are un proiect politic de apropiere de PNL, au nostalgia Aliantei D.A. si incearca pe mai multe cai sa se apropie de PNL. Probabil ca ei se gandesc si la o schimbare de leadership in PDL, probabil la o evadare de sub influenta decisiva a presedintelui Basescu asupra partidului, insa noi am luat aceasta decizie, pe care cu siguranta o vom respecta".

PDL are un proiect politic de decredibilizare a USL, mai susine sustine Norica Nicolai.

"Eu stiu ca aceasta este speranta PDL-ului si proiectul politic la care lucreaza, dar mai stiu un lucru: romanii s-au saturat de aceasta formatiune politica si vor vota alternativa, adica USL. Nu cred in ipoteza unui scor defavorabil, desi cunosc ca exista un proiect, care incearca sa aduca USL-ul sub pragul de 50%. Este un proiect al PDL-ului, care incearca sa faca totul, inclusiv prin mijloace electorale ilegale, de a decredibiliza USL-ul. Nu le va reusi, pentru ca nu mai pacaleste nimeni pe nimeni in tara asta! Poporul e mult mai inteligent decat liderii sai", a mai spus penelista.

Citeste mai multe despre Norica Nicolai: PDL are nostalgia Aliantei Dreptate si Adevar pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Grasul
rank 5
PDL i-a invitat de atatea ori pe PNL-isti la guvernare dar nu au