Norica Nicolai: O sesiune extraordinara ar fi justificata (VIDEO)

Marti, 01 Iulie 2008, ora 12:26 1274 citiri

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Norica Nicolai, a anuntat marti ca la finalul acestei saptamani va fi luata o decizie in cazul dosarelor Pacuraru si Seres, fiind posibil sa se ajunga chiar si la convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului.

Senatorul liberal a precizat ca membrii comisiei au convenit ca dupa ce finalizeaza in cursul zilei de marti studierea documentelor in cele doua dosare ale fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, va fi redactat un raport care sa contina concluziile acestei comisii cu privire la avizul cerut de procurori in dosarele ministrului Muncii, Paul Pacuraru, si ale lui Codrut Seres.

Nicolai a mai explicat ca se va face un raport pe fiecare caz in parte iar votul membrilor comisiei va fi secret, pe "concluziile care s-au conturat deja".

"Am convenit ca astazi dupa amiaza sa analizam studiul si sa prezentam in aceasta saptamana plenului un raport care, in opinia mea ar justifica convocarea unei sesiuni extraordinare", a subliniat Norica Nicolai.

In plus, aceasta a precizat ca nu va mai fi nevoie de audierea niciunuia dintre cei doi demnitari si a tinut sa sublinieze ca nu se va mai repeta situatia de la Camera Deputatilor, cand anumite documente au fost publicate pe site, dand asigurari ca va fi pastrata confidentialitatea informatiilor furnizate Senatului de procurori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News