Norica Nicolai nu vrea fuziune: PDL a facut foarte mult rau Romaniei

Joi, 26 Iunie 2014, ora 08:212319 citiri
Norica Nicolai nu vrea fuziune: PDL a facut foarte mult rau Romaniei
Foto: Facebook Norica Nicolai

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai se opune fuziunii partidului sau cu PDL, despre care spune ca a facut "mult rau Romaniei"

Intrebata daca este de acord cu fuziunea, Nicolai a fost transanta. "Categoric nu! Pot discuta despre o intelegere, dar aceasta intelegere nu face decat sa amestece problemele majore ale clasei politice romanesti", a spus Norica Nicolai la Realitatea Tv.

"PDL e partidul care a facut foarte mult rau Romaniei. Eu cred ca trebuie sa existe o anume decenta. Putem colabora, pentru ca compromisurile se fac in politica. Dar nu avem aceleasi valori", a continuat europarlamentarul liberal.

Liberalii sunt primiti in PPE abia la toamna - Norica Nicolai: Antonescu ne-a indus in eroare

Norica Nicolai a sustinut ca bipolaritatea scenei politice romanesti va folosi partidelor care pot hotari realizarea unor majoritati parlamentare si guvernamentale.

"Cui profita o dreapta puternica? Vom avea doua blocuri politice si un partid-arbitru. UDMR. Niciun partid nu va avea 50% ca sa guverneze singur. UDMR va decide cine guverneaza. Daca ne uitam in Europa ca nu exista bipolarism politic", a incheiat Norica Nicolai.

PNL si PDL se afla in discutii avansate pentru realizarea unei fuziuni, din care urmeaza sa rezulte un partid de centru dreapta puternic, care sa se opuna PSD la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News