Norica Nicolai i-ar da doua palme lui Ludovic Orban

Joi, 29 Mai 2008, ora 22:54 2979 citiri

Pusa intr-o situatie ipotetica in care ea ar fi sefa cabinetului primarului Ludovic Orban si acesta, dupa o zi de munca, ar lesina, Norica Nicolai a afirmat ca in niciun caz nu i-ar face respiratie gura la gura, ci i-ar da doua palme si ar rezolva probelma.

"Am doua amendamente. Eu nu voi fi niciodata sefa de cabinet a unui barbat si a doua i-as da doua palme si as rezolva problema", a declarat Norica Nicolai invitata la o emisiune de la Realitatea Tv in calitate de sustinatoare a candidatului PNL la Primaria Capitalei.

De asemenea, in cazul din nou ipotetic in care Orban, ajuns primar, ar comite diverse acte penale dezonorandu-i astfel numele, Nicolai a spus ca in acest caz situatia ar fi mult mai grava.

"Ludovic Orban nu ma va dezonora pe mine, m-ar dezamagi si ar fi trist ca as pierde un priten. Eu pretuiesc mult prietenia mea cu Ludovic Orban si mai avem unul alaturi de noi, Crin Antonescu", a spus Norica Nicolai.

Pusa tot in situatii ipotetice similare, sustinatoarea lui Cozmin Gusa, Lavinia Sandru, a avut numai cuvinte de lauda la adresa candidatului PIN la Primaria Generala.

"Cozmin Gusa e un om curaos, inteligent, care nu e dispus sa faca compromisuri si va fi cel mai bun primar al Capitalei dupa '89. Femeile apreciaza inteligenta, curajul si mai ales hotararea unui barbat", a spus Lavinia Sandru.

De asemenea, intrebata ce ar face in calitate de fina si sefa de cabinet a lui Cozmin Gusa in cazul in care acesta ar avea o amanta, Sandru a raspuns ca in acest caz nici macar ea nu ar afla.

"In cazul in care Cosmin Gusa si-ar lua o amanta, n-as afla nici eu, chiar in calitate de sefa de cabinet", a raspuns Lavinia Sandru.

De asemenea, vicepresedintele PIN a spus despre Elena Udrea care a refuzat sa vina in calitate de sustinatoare a candidatului PD-L Vasile Blaga, ca a evitat o confruntare directa pentru ca ii este frica de ea.

"Ca (Elenei Udrea, n.red) ii este frica de mine stiam, dar speram ca macar in seara asta va fi barbata si va veni aici", a spus Sandru despre Elena Udrea.

Cat despre situatia in care Gusa ar dezonora-o comitand diverse acte penale, Lavinia Sandru a spus ca este obisnuita cu aceste lucruri, insa nu crede ca Gusa va face asa ceva.

"Mai stiu eu pe unul care dupa ce l-am sustinut in campania electorala m-a trimis pe centura (Traian Basescu, n.red), sunt tabacita, dar sunt convinsa ca Cozmin Gusa nu ma va dezamagi", a spus vicepresedinta PIN.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News