Norica Nicolai, despre Tariceanu: Orice om are un pret, cineva il manipuleaza

Joi, 14 Februarie 2013, ora 12:30
3244 citiri
Norica Nicolai, despre Tariceanu: Orice om are un pret, cineva il manipuleaza
Foto: Romania Tv

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este de parere ca fostul presedinte al partidului Calin Popescu Tariceanu este manipulat si ca, precum multi altii, "are un pret".

"Tariceanu e o prezenta interesanta, insa si el, ca si multi altii, are un pret. Fiecare om are un pret, marea arta a unora care stiu care e pretul este sa-l ofere. Nu stiu cine il manipuleaza, cert e ca m-a surprins reactia si optiunea sa de a candida la presedintie", a declarat Norica Nicolai, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Vorbind despre o posibila candidatura la presedintie a fostului prim-ministru liberal, europarlamentarul a precizat ca surprinderea sa vine nu doar pentru ca exista deja o decizie in partid in acest sens, ci pentru ca, in 2004, dupa retragerea lui Theodor Stolojan, Tariceanu era candidatul partidului la presedintia Romaniei, dar a refuzat sa candideze, considerandu-se insuficient pregatit.

"Postul apartinea PNL in Alianta DA. El nu si l-a dorit atunci, considerand ca nu e pregatit, ca nu poate face fata, dupa ce a fost premier si a facut ceva ani de Opozitie, nu ne spune daca se simte mai pregatit sau face fata postului, ci doar ca si l-ar dori. E un concurs de manipulare si orgoliu", a specificat Norica Nicolai.

Tariceanu: Subiectul Becali trebuie expediat la locul pe care il merita (Video)

Aceasta considera ca senatorul liberal "nu lucreaza pentru PNL", ci pentru persoane din afara partidului, astfel putand profita PDL sau Traian Basescu, nu insa si PSD, care "e intr-o alianta, isi va onora comportamentul de alianta, nu poate risca sa repete istoria aliantei cu PDL".

Nicolai, despre Udrea: Are toate sansele la sefia PDL, politica de santaj a facut cariera

Europarlamentarul PNL a comentat si faptul ca Elena Udrea s-a decis sa candideze la functia de presedinte al PDL, afirmand ca aceasta are toate sansele sa ajunga in functia respectiva.

Elena Udrea candideaza la sefia PDL: Pot sa ma bat cu Ponta, Antonescu, Voiculescu

"In masura in care in spatele ei sta un establishment mai mult sau mai putin vizibil, ocult, are toate sansele la sefia PDL. In Romania, politica de santaj a facut cariera", a spus Norica Nicolai.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Norica Nicolai Tariceanu manipulat, #Norica Nicolai declaratii Tariceanu, #Norica Nicolai declaratii Elena Udrea , #europarlamentar