Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Norica Nicolai: Cui ii e frica de Klaus Iohannis?

Marti, 18 Februarie 2014, ora 08:51
2460 citiri
Norica Nicolai: Cui ii e frica de Klaus Iohannis?

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai se intreaba, retoric, cine se teme de numirea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, in fruntea Ministerului de Interne.

Nicolai este de parere ca guvernul actual nu functioneaza asa cum isi doreste partidul pe care il reprezinta si, din acest motiv, au fost schimbati trei ministri liberali si propus Iohannis la Interne.

"Am considerat ca acest guvern nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Ne intereseaza eficienta actului de guvernare", a spus Norica Nicolai la Realitatea Tv.

Antonescu: Ponta vrea sa tina PNL la guvernare in pozitie de semivasalitate

"Ne intereseaza eficienta actului de gvernare, de aceea am propus pe Nicolaescu la Finante, Busoi la Sanatate, Johannis la Interne, ca oameni care au sansa de a realiza niste politici publice eficiente. Cineva a deranjat. Totul jocul se concetreaza in jurul lui Klaus Johannis. Cui ii e frica de Klaus Johannis?", s-a intrebat Norica Nicolai.

Europarlamentarul a aratat ca au existat persoane care au incercat sa creeze o vulnerabilitate PNL-ului, vulnerabilitate ce ii serveste premierului Victor Ponta.

"Atitudinea domnului Tariceanu, Iliesiu, care incearca sa traga presul de sub picioare conducerii politice. Acest tip de atitudine ii serveste de minune domnului Victor Ponta (...) Alegerile nu au fost castigate nici de PSD, nici de PNL, ci de USL, nimeni nu-si poate aroga un merit", a explicat aceasta.

Liberalii se vor intalni marti, insa nu in cadrul unui Congres extraordinar, ci in Biroul National al partidului, a anuntat liderul PNL.

Liberalii se reunesc, marti, de urgenta in sedinta. Antonescu cere confirmarea mandatului sau

Crin Antonescu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a cerut convocarea BPN al PNL, pentru a cere confirmarea mandatului dat pentru discutiile cu PSD. El a afirmat ca ar putea sa isi piarda mandatul de presedinte.

In plus, Antonescu a precizat ca va cere demisia lui Calin Popescu Tariceanu si Sorin Iliesiu, care au spus ca PNL trebuie sa se inteleaga cu PSD si sa nu iasa de la guvernare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Norica Nicolai numire Iohannis, #Iohannis ministru Interne , #PNL