Norica Nicolai critica sentinta de condamnare a interceptarilor telefonice

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 20:24 1995 citiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sambata, ca Romania este singura tara din UE care are deja o sentinta de condamnare pentru interceptarea ilegala a telefoanelor.

Totodata, ea a precizat ca, in cazul in care nu se iau masuri, aceasta metoda va mai fi folosita pentru intimidare in perioada alegerilor locale, potrivit Mediafax.

"Romania este singura tara din UE care are deja o sentinta de condamnare a SRI care a facut politie politica. Inalta Curte de Casatie si Justitie a considerat in cazul Patriciu ca interceptarile telefonice ale persoanelor au fost ilegale si a obligat la daune morale. Sa luam in calcul o realitate pe care ICCJ a consfintit-o: ca (SRI - n.r.) intercepteaza ilegal si peste lege telefoanele. Este un drept la care nu mai tinem, cel la viata privata.

Totodata, ea sustine ca "este inadmisibil sa acceptam sa ni se spele viata in public".

"Ne vor trata in aceeasi maniera si cand vor veni alegerile, ne vor umili cand este nevoie, ne vor trata ca pe niste oameni care merita intimidati cand este nevoie si de regula este nevoie la alegeri. Daca ii toleram, vor continua", a spus, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, Norica Nicolai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
conti
rank 5
Totodata, ea sustine ca "este inadmisibil sa acceptam sa ni se spele viata in public".
DR.STRANGELOVE
rank 5
Asta se intampla pentru ca pe securistii lui Ceausescu