Norica Nicolai: Chiliman categoric nu va fi exclus. Becali? Nu, Doamne fereste!

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 08:16
6048 citiri
Norica Nicolai: Chiliman categoric nu va fi exclus. Becali? Nu, Doamne fereste!
Foto: nasul.tv

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este de parere ca Andrei Chiliman "categoric" nu va fi exclus din partid. Vicepresedintele liberal a precizat, de altfel, ca dupa excluderea lui Catalin Chereches, niciun membru al partidului nu mai este vizat de aceasta masura.

Intrebata daca, dupa ce Catalin Chereches a fost dat afara si dupa discutiile referitoare la Octavian Bot vor urma alte excluderi, precum cea a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, Norica Nicolai a raspuns "Nu, categoric nu".

"Nu, categoric. Domnul Antonescu a si declarat deja ca nu va exclude pe nimeni din partid", a declarat europarlamentarul PNL, pentru Ziare.com, adaugand insa ca nu stie ce va face Andrei Chiliman in cazul in care Crin Antonescu va fi reales la conducerea PNL, la sfarsitul lunii februarie.

Crin Antonescu: Dupa Congresul PNL, ori plec eu, ori domnul Chiliman (Video)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, pe 14 ianuarie, ca le-a solicitat colegilor din conducerea partidului sa fie de acord cu organizarea unui Congres la care sa "se puna cartile pe masa" si sa se decida cine ramane in partid - el sau Andrei Chiliman si sustinatorii sai.

La randul sau, Andrei Chiliman a spus, luni, ca nu crede ca o sa fie exclus din partid si ca in PNL este loc pentru toata lumea, dupa ce, in aceeasi zi, Crin Antonescu a afirmat ca daca va fi reales in fruntea PNL, primarul sectorului 1 "are o problema de demnitate": "Cum sa stea intr-un partid condus de un bolsevic, asa cum m-a catalogat el?". Tot liderul liberal sustinuse, vineri, ca Andrei Chiliman "vrea sa fie exclus".

Chiliman: Nu cred ca voi fi exclus din PNL. E loc pentru toata lumea

Totodata, intrebata despre posibiltatea ca un alt liberal - Gigi Becali - sa fie dat afara din partid, Norica Nicolai a raspuns ca "nici nu s-a spus problema".

"Nu, Doamne fereste, dar nici nu s-a pus problema. Asta e asa, o poveste data de presa si doar de presa", a mentionat vicepresedintele PNL.

Frunzaverde: Nu s-a discutat in PNL de excluderea lui Becali

Norica Nicolai a explicat ca excluderea de luni a primarului liberal al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, se impunea din cauza atacurilor acestuia la adresa PNL, din perioada campaniei pentru alegerile parlamentare.

"Se impunea (excluderea - n.red.), pentru ca in toata perioada de campanie domnul Chereches a atacat din plin PNL si a facut campanie pentru adversarii politici. Ori, astfel de lucruri le faci cand nu esti membru al unui partid", a spus europarlamentarul PNL, pentru Ziare.com.

Catalin Chereches, exclus din PNL

Aceasta a precizat si ca deputatul liberal de Bihor Octavian Bot nu a fost exclus deoarece nu mai era membru al organizatiei de Bihor, ci al celei din sectorul 2, care a luat o alta decizie.

"Domnul Bot a fost o chestiune care tine de procedura, propunerea trebuia sa o faca organizatia din care face parte si dansul nu mai era membru al organizatiei de Bihor, ci al organizatiei Sectorului 2, care a propus o alta sanctiune", a subliniat vicepresedintele PNL.

Bot a scapat de excluderea din PNL - Cornel Popa demisioneaza

Nu in ultimul rand, vorbind despre alegerile pentru functia de presedinte al PNL, europarlamentarul liberal a marturisit ca se asteapta ca Crin Antonescu sa fie reales si reconfirmat in aceasta functie.

"Da, eu personal ma astept la acest lucru si sunt sigura ca va fi reconfirmat in functia de presedinte al partidului", a punctat liderul liberal, care a adaugat ca nu stie daca Antonescu are vreun contracandidat.

"De unde sa stiu cand se va anunta un contracandidat? Poate si maine, poate si poimaine, habar n-am, chiar nu stiu. Oricand, si in ultima zi se poate anunta, conform statutului", a conchis Norica Nicolai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Norica Nicolai excluderi PNL, #Norica Nicolai excludere Andrei Chiliman, #Andrei Chiliman excludere PNL, #Catalin Chereches excludere PNL, #Gigi Becali excludere PNL , #PNL