Norica Nicolai: Basescu trebuie sa vina in fata Parlamentului

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 10:371653 citiri
Norica Nicolai: Basescu trebuie sa vina in fata Parlamentului

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, ii cere presedintelui Traian Basescu sa vina in fata Parlamentului, cu un mesaj despre situatia tarii. Europarlamentarul liberal spune de asemenea ca Guvernul trebuie sa dea explicatii, in contextul protestelor din tara si din Bucuresti.

Norica Nicolai explica de ce s-ar impune o sesiune extraordinara a Parlamentului, pe fondul protestelor si a violentelor din Bucuresti. "Dupa parerea mea, presedintele trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului si sa adreseze un mesaj, in care sa spuna foarte clar care este situatia tarii, ce se va intampla in acest an. Stim cu totii cum arata bugetul Romaniei, vrem sa stim ce ne asteapta in acest an in Romania, pentru ca nu traim izolati, traim intr-o conjunctura, din pacate, nefavorabila in plan international", a spus Nicolai la la RFI.

Vicepresedintele PNL considera ca si Guvernul trebuie sa dea unele explicatii in legatura cu violentele din Bucuresti.

"Trebuie sa se dea o explicatie de catre Guvern in legatura cu aceste violente, daca ele au fost provocate, daca ele au fost spontane, daca ele au fost incurajate de cineva, pentru ca asta este temelia statului de drept, sa incercam sa aplicam legea si sa aflam adevarul. Altfel, oamenii nu-si mai pot gasi dreptatea si nu vor mai avea incredere in cei care le fac dreptate", spune europarlamentarul liberal.

Citeste mai mult despre Norica Nicolai: Traian Basescu trebuie sa vina in fata Parlamentului pe RFI.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News