Norica Nicolai acuza o intelegere intre PSD si PD-L pentru Primaria Capitalei

Vineri, 09 Mai 2008, ora 14:10 2604 citiri

Senatorul liberal Norica Nicolai a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, faptul ca fotografia publicata recent in presa, cu intalnirea dintre candidatii PSD si PD-L la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu si Vasile Blaga, dovedeste existenta unei intelegeri intre cele doua partide, transmite NewsIn.

Nicolai a mai spus ca nu stie daca se poate vorbi despre o refacere a FSN cata vreme Ion Iliescu nu este implicat in aceste intelegeri si a explicat: "Este un gest disperat al PD-L, care este constient ca nu va face niciodata 50% plus unu pentru a conduce singur Romania, de a-si cauta aliati", a mai comentat Nicolai.

Norica Nicolai considera ca aceasta intelegere il nemultumeste pe presedintele Traian Basescu. Ea a mai afirmat ca PSD si PD-L au "un dans amiabil" si ca cei doi candidati de la Bucuresti sunt "bagati in fata".

Nicolai sustine ca, in prezent, "cel putin o aripa a PSD si PD-L" a facut primii pasi pentru a forma o alianta politica, prin care sa conduca Romania dupa alegerile din toamna acestui an.

Vicepresedintele PNL a mai apreciat ca seful statului nu este de acord cu aliantele politice realizate de PD-L in unele orase importante din tara:

"Cred ca presedintele Basescu nu este de acord cu o serie de cumetrii politice pe care le-a practicat Partidul Democrat nu numai la Bucuresti, cat si la Cluj si la Arad. In foarte multe zone, si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca acei candidati care reprezinta PD-L au fost, multi dintre ei, implicati in actiuni de tip economic si in grupuri de interese".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News