Liderii liberali, uimiti de decizia lui Antonescu: E inexplicabila, o surpriza!

Sambata, 31 Mai 2014, ora 21:536551 citiri
Liderii liberali, uimiti de decizia lui Antonescu: E inexplicabila, o surpriza!
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sambat,a despre retragerea din cursa pentru prezidentiale a lui Crin Antonescu, ca este un gest pe care nu si-l poate explica.

"Pentru mine decizia lui Crin Antonescu este una inexplicabila si dati-mi voie sa nu fac niciun comentariu inainte de a avea o discutie cu domnia sa si acest lucru se va intampla in Biroul Politic care va fi convocat luni. Intotdeauna in politica am afirmat ca fiecare are filosofia propriei atitudini.

Nu stiu ce a generat atitudinea domnului Antonescu si pentru binele PNL ma feresc sa fac comentarii in buna traditie romaneasca", a spus Norica Nicolai, care a participat sambata la o conferinta de presa a PNL Cluj, ce a avut loc dupa o sedinta a Biroului Permanent intrunit ca urmare a arestarii preventive a liderului filialei, Horea Uioreanu.

Reactia lui Iohannis la retragerea lui Antonescu: Gestul unui mare om politic

Marius Nicoara, vicepresedinte al PNL, a afirmat si ca decizia lui Crin Antonescu a fost o surpriza.

"Am fost convocati luni si nu pot sa comentez nimic mai mult decat ca este si pentru mine o surpriza aceasta decizie, dar pana nu cunoastem exact resorturile acesteia nu putem sa comentam. Din cate am inteles, domnul Crin Antonescu a spus ca este o demisie pe care o face pentru o coagulare certa a dreptei si pentru binele PNL. Mai mult nu stim", a declarat Marius Nicoara.

Referitor la alegerea unui nou candidat, sustinut de o eventuala coalitie a fortelor de dreapta, cei doi vicepresedinti au declarat ca nu exista inca stabilite premisele necesare pentru a se putea face vreo propunere concreta.

Antonescu: Nu mai candidez la presedintie, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea

"O astfel de discutie este prematura pentru ca ne-am inteles ca viitoarea constructie politica de dreapta sa mearga si cu niste sondaje. Nu avem sondaje relevante asa ca nu putem sa spunem daca unul este mai bun sau mai bine plasat decat altul. Inca nu stim ce urmeaza. Daca domnul Crin Antonescu s-a retras trebuie facute alte masuratori, alte ganduri, alte strategii", a spus Marius Nicoara.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat sambata intentia de a nu candida la alegerile prezidentiale din acest an, ca un pas spre urgentarea realizarii proiectului de unificare a fortelor de dreapta si in vederea desemnarii cat mai grabnic a unui candidat unic al dreptei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News