Crin Antonescu o va propune pe Norica Nicolai pentru Justitie

Duminica, 09 Decembrie 2007, ora 15:411389 citiri
Crin Antonescu o va propune pe Norica Nicolai pentru Justitie

Vicepresedintele PNL Crin Antonecu a declarat, duminica, pentru NewsIn, ca o va propune, in forurile de conducere ale partidului, pe Norica Nicolai pentru functia de ministru al Justitiei in locul lui Tudor Chiuariu.

Crin Antonescu, care alaturi de Norica Nicolai s-a numarat printre liberalii care au sustinut necesitatea unei remanieri, nu a dorit sa comenteze anuntul lui Chiuariu. Vicele PNL a spus ca nu era la curent cu decizia colegului de partid.

"Eu prefer sa vorbesc despre viitor. Important este ceea ce facem in continuare cu acest portofoliu, care este unul cardinal, as spune", a adaugat el.

"PNL are doua variante: fie sa nominalizeze un om politic care are si legatura cu domeniul si care este un om politic puternic si aici ma refer la doamna Norica Nicolai, fie sa se indrepte spre o varianta civila, sa demneze un independent, o persoana cu o activitate si reputatie mare, sa fim siguri ca are o viziune moderna", a explicat Antonescu. Intrebat de varianta Renate Weber, Antonescu a spus ca nu merge pe aceasta solutie, ci ca o va sustine pe Norica Nicolai in forurile de conducere ale PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News