Cezar Preda: Numirea Noricai Nicolai urmareste limitarea puterii DNA

Joi, 10 Ianuarie 2008, ora 18:05 523 citiri

Liberalii ar urmarii prin numirea Noricai Nicolai la Justitie limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu, a afirmat deputatul PDL Cezar Preda, potrivit NewsIn.

"Doamna Norica Nicolai este unul dintre parlamentarii PNL care doreau desfiintarea Departamentului National Anticoruptie. Din punctul nostru de vedere nu se doreste altceva decat continuarea acestei politici de a limita cercetarile DNA asupra ministrilor din cabinetul Tariceanu. Ati vazut, parca mai era domnul Pacuraru", a argumentat Preda

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, marti, premierului, sa renunte la nominalizarea Noricai Nicolai ca ministru al Justitiei din cauza perceptiei publice negative cu privire la fapte anterioare ale senatorului PNL si sa nominalizeze o persoana independenta politic.

Premierul si-a mentinut insa, in continuare, optiunea pentru Norica Nicolai, in functia de ministru al justitiei. Premierul nu a raspuns inca invitatiei presedintelui Traian Basescu de a se prezenta la Cotroceni pentru a discuta cu seful statului despre deblocarea situatiei de la justitie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News