Boc: Norica Nicolai nu e compatibila cu functia de ministru

Luni, 14 Ianuarie 2008, ora 13:30 1329 citiri

Liderul PD-L, Emil Boc, a criticat luni dosarul Noricai Nicolai si a condamnat modul in care a lucrat la acel caz, pentru ca a utilizat falsul in detrimental procedurilor legale.Acesta spune ca democrat liberalii nu o pot sustine in functia de ministru al Justitiei pe Norica Nicolai. Emil Boc a declarat ca vicepresedintele liberalilor nu e compatibila cu functia de ministru.

Prin tot ceea ce a facut in plan public, Norica Nicolai a fost impotriva masurilor reformatoare propuse de Monica Macovei, sustine Boc. Acest lucru nu o recomanda sa continue procesul de reforma din justitia romana, mai ales ca acesta este un capitol sensibil in fata Comisiei Europene, a incheiat presedintele PD.

"Guvernul este vinovat de cresterea pretului energiei"

Liderul PD-L, Emil Boc, a criticat, luni, intr-o conferinta de presa, Guvernul pentru cresterea facturii populatiei la energia termica, aratand ca aceasta este cauzata de nerespectarea programelor privind modernizarea centralelor si de acordare a plafoanelor de incalzire.

"Dublarea facturii la energie termica este astazi o certitudine, din nefericire. Aceasta dublare la energia termica este o consecinta a proastei guvernari, a incapacitatii Guvernului Tariceanu de a continua programul de modernizare a centralelor termice si de acordare a plafoanelor de ajutor la incalzire, conform celor propuse de noi atat in perioada cand eram la guvernare, cat si dupa ce am parasit guvernarea", a spus Emil Boc.

El a catalogat acest caz drept inca o dovada "pragmatica, clara si directa" a incapacitatii si a proastei guvernari de actualul Guvern.

Emil Boc avertiza, inca din vara anului trecut, ca pretul facturii pentru incalzire se va dubla in aceasta iarna din cauza "impotentei" Guvernului, care a blocat programul de termoficare elaborat in perioada in care Vasile Blaga s-a aflat in fruntea internelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News