Antonescu, linistit de colegi: Nu va avea de ce sa isi dea demisia

Duminica, 23 Martie 2014, ora 18:391365 citiri
Antonescu, linistit de colegi: Nu va avea de ce sa isi dea demisia
Foto: B1 TV

PNL a atins deja pragul de 20 la suta pentru europarlamentare, ceea ce inseamna ca presedintele partidului, Crin Antonescu, "nu va avea niciun motiv" sa-si dea demisia in urma alegerilor ce vor avea loc in mai, a declarat duminica vicepresedintele PNL Norica Nicolai.

Mai mult, liberalii ar putea constitui "marea surpriza a alegerilor", a adaugat aceasta, potrivit Mediafax.

Antonescu a declarat pe 12 martie ca isi va da demisia daca liberalii vor obtine mai putin de 20 la suta la aceste alegeri.

Norica Nicolai s-a aflat duminica la Bistrita, unde a semnat pactul de colaborare cu PNL Bistrita-Nasaud.

Ea a fost intrebata daca Antonescu isi va da demisia, asa cum a declarat.

"Opinia mea este ca presedintele Crin Antonescu nu va avea niciun motiv sa-si dea demisia, fiindca pragul de 20 la suta este deja atins. Sunt absolut convinsa de faptul ca sondajele (interne - n.red.) nu ne crediteaza la 20 la suta, dar nu am sa mai cred nimic din sondajele facute in Romania.

Un sondaj extern imi spune altceva, dar nu il voi invoca, pentru ca este facut de un alt partid. Despre sondajele romanesti si despre forma de manipulare publica atat de prezenta in Romania dati-mi voie sa nu vorbesc, pentru ca nu ar fi bine pentru unii din presa mai mult decat ar trebui sa spun public", a spus Norica Nicolai.

Nicolai a mai precizat ca liberalii "sunt intr-un reviriment" in foarte multe state europene.

"In momentul de fata nu cred ca pot spune ca vom lua mai mult de 25 la suta, dar s-ar putea sa fim marea surpriza a acestor alegeri (europarlamentare - n.red.). Nu exclud lucrul acesta fara sa vorbesc foarte mult, pentru ca e vorba de strategii electorale", a adaugat europarlamentarul PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News