Alegeri parlamentare 2012: Nicolai: Basescu si sustinatorii sai oculti pregatesc actiuni aproape violente

Duminica, 18 Noiembrie 2012, ora 18:015319 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Nicolai: Basescu si sustinatorii sai oculti pregatesc actiuni aproape violente

USL are informatii ca democratii si seful statului pregatesc in saptamanile urmatoare o serie de actiuni pe plan european menite sa ilustreze ca Romania este nesigura si USL va frauda alegerile, a declarat duminica europarlamentarul PNL Norica Nicolai.

"Avem informatii ca in saptamanile urmatoare se pregatesc cateva actiuni menite sa ilustreze ca Romania este instabila, ca este o tara nesigura, ca este o tara in care alegerile nu sunt libere.

PDL si in special presedintele Basescu, prin sustinatorii sai oculti, pregatesc actiuni de destabilizare a campaniei electorale, actiuni manipulatoare, uneori aproape violente si se gandesc prin filmari manipulatoare sa demonstreze cum sunt fraudate alegerile in Romania.

Nu va pot da amanunte, e si firesc sa nu vi le dam, pentru ca noi vom incerca sa contracaram lucrul asta. Avand in vedere ca sondajele de opinie le arata foarte clar ca vor avea un scor catastrofal, vor incerca prin actiuni manipulatoare de toate tipurile sa incerce sa dovedeasca in special Uniunii Europene ca USL-ul va frauda alegerile.

Veti vedea, sper sa nu aiba nicio sansa aceste actiuni, pentru ca o parte din ele le stim si le vom contracara", a declarat Nicolai intr-o conferinta de presa.

Nicolai: E momentul ca Romania sa nu mai stea sub fustele lui Merkel

USL nu-l vrea pe Maior premier

Norica Nicolai a mai precizat ca USL nu va accepta o nominalizare pentru functia de premier a sefului SRI, George Maior (ex-PSD).

Nicolai a fost intrebata daca USL va accepta dupa parlamentare o nominalizare de catre Traian Basescu a fostului pesedist George Maior, actualmente sef al SRI, in functia de premier.

"Categoric nu. Eu nu cred ca Romania are nevoie neaparat de fosti sefi de servicii de informatii in functia de premier, mai ales ca sunt oameni care au o viziune limitata doar la sistemul pe care il manageriaza mai bine sau mai rau, pentru ca dupa parerea mea dl Ungureanu nu a excelat", a raspuns ea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
nolticus
rank 5
3195
rank 5
"Car cu boi" de N. Grigorescu:Cea Crin, hais Victor. mancav-ar...