Nordis pune România pe harta destinațiilor premium prin ansamblul de la malul mării, Nordis Mamaia

Comunicat de presa
Luni, 14 Martie 2022, ora 11:40
10416 citiri
Nordis pune România pe harta destinațiilor premium prin ansamblul de la malul mării, Nordis Mamaia
Nordis Mamaia

Multe zone din România au un potențial semnificativ, insuficient exploatat, pentru turism de lux, așa cum întâlnim acum în rândul marilor lanțuri hoteliere din Antalya, de pe Riviera Franceză sau din Dubai. În ultimii ani s-a remarcat o tendință tot mai crescută a investitori români de a achiziționa proprietăți în zone turistice foarte ofertante din țară, cu precădere pe litoral. Cumpărătorii se orientează către dezvoltări premium din România, iar piața imobiliară răspunde la această cerere prin tot mai multe proiecte hoteliere și rezidențiale noi.

Totodată, dezvoltatorii se concentrează pe zona litoralului românesc, unde numărul și amploarea ansamblurilor care se construiesc este pe o pantă ascendentă. Unul dintre dezvoltatorii care se remarcă este Nordis Group, companie cu capital 100% românesc care aduce pe piața din România un concept nou de locuire și investiție. Este vorba despre posibilitatea de a locui într-un apartament de vacanță care are confortul unui hotel de 5 stele, precum și de a investi într-o proprietate ca bun financiar care generează venit pasiv și un randament garantat de 7% în fiecare an.

Românii își doresc să redescopere țara în care locuiesc, iar dacă pot face acest lucru în timp ce beneficiază de serviciile premium ale unui hotel de 5 stele, motivația de a investi în sectorul imobiliar este încă și mai ridicată. Proprietățile de vacanță sunt la mare căutare, ceea ce încurajează dezvoltatorii să avanseze lucrările în ritm susținut.

În prezent, Nordis Group are 4 șantiere în lucru, la mare, la munte și în București. Cea mai mare forță de muncă este concentrată pe construcția proiectului de cea mai mare anvergură – Nordis Mamaia. Compania se pregătește de lansarea oficială a zonei hoteliere a complexului, care înseamnă 712 camere de hotel și suite, reprezentând astfel cel mai mare hotel de leisure din Europa, conform Horwath HTL, lider global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică.

Dezvoltatorul pregătește livrarea apartamentelor de la mare, situate în corpurile rezidențiale ale primei etape. Se avansează foarte mult și pe șantierul celei de-a doua etape a proiectului, care însumează peste 1500 de apartamente de vacanță.

Unul dintre principalele motive pentru care Nordis Mamaia, dar și celelalte ansambluri ale dezvoltatorului (Nordis Sinaia și Nordis Brașov) reprezintă o investiție profitabilă este amplasarea acestora în zone turistice care atrag peste 1.2 milioane de vizitatori anual, conform Institutului Național de Statistică, ceea ce se traduce printr-un randament mai bun pentru investitori.

Nordis Group a început dezvoltarea proiectului Nordis Mamaia 5***** în 2019. Etapa 1 a ansamblului este formată din patru corpuri de clădire unite prin zona de lobby, ansamblul va avea o capacitate de 712 camere și apartamente de hotel și 620 de apartamente rezidențiale.

Nordis Mamaia este considerat cel mai promițător proiect de pe litoralul Mării Negre. Ansamblul pune la dispoziția turiștilor și proprietarilor numeroase facilități, precum 26.000 de metri pătrați de plajă proprie, cel mai mare SPA de la malul mării, de 3.200 mp, piscine interioare și exterioare, spațiu de joacă pentru copii, galerie comercială cu branduri premium, centru de recuperare medicală, 12 restaurante și cafenele, sală polivalentă, casino.

Pe lângă proiectul de la malul mării, Nordis Group dezvoltă concomitent un ansamblu hotelier și rezidențial la Sinaia, care dispune de SPA panoramic și o vedere superbă spre Valea Prahovei. Totodată, Nordis Group va aduce standardul de 5 stele și la Brașov, datorită noului proiect Nordis Brașov. Alcătuit din 5 clădiri cu regim mic de înălțime, ansamblul atrage instant datorită piscinei infinity de care va dispune și a localizării ideale – la doar 4 minute cu mașina de Piața Sfatului și la 8 minute de Poiana Brașov.

În București, dezvoltatorul Nordis Group se remarcă printr-un nou proiect rezidențial. Imobilul Nordis View, situat în zona Floreasca-Aviației, va avea o arhitectură modernă, cu multe spații vitrate, și un număr de 51 de locuințe.

Mai mult decât proiecte imobiliare care atrag datorită numeroaselor servicii premium, Nordis Group înseamnă 7 entități distincte care oferă un produs complet, la cele mai înalte standarde. Sub același acoperiș, Nordis oferă paleta integrală de servicii: dezvoltare, arhitectură, construcții, management hotelier, agenție de turism, agenție imobiliară și property management. Aceste competențe reprezintă garanția unui partener de investiție de încredere pe termen lung.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Nordis Mamaia, #hotel, #litoral , #stiri imobiliare