Noul smartphone ieftin, lansat de Nokia: Lumia 1320 (Video)

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 08:55
4367 citiri
Noul smartphone ieftin, lansat de Nokia: Lumia 1320 (Video)
Foto: engadget.com

Compania Nokia incearca sa ramana un jucator important pe piata smartphone-urilor. Aceasta a lansat modelul Lumia 1320, unul mai ieftin fata de Lumia 1520, telefon lansat in acelasi timp, dar mai performant.

Nokia Lumia 1320 are un ecran de 6 inchi, el avand cateva caracteristici care nu pot fi gasite la alte smartphone-uri similare de pe piata, scrie engadget.com. Pretul lui nu este unul mare pentru performantele pe care le ofera, acesta fiind de 340 de dolari.

Carcasa telefonului este disponibila in mai multe culori, aceasta fiind o caracteristica a modelelor produse de Nokia. Telefonul va avea trei versiuni: doua cu tehnologia LTE (4G), destinata mai multor tari din lume, si una cu tehnologia 3G, pentru pietele emergente.

Spatiul de stocare al telefonului este de 8GB, programul de operare ocupand aproximativ 2G. Dezavantajul lui este ca spatiul de stocare disponibil este epuizat dupa descarcarea a cateva aplicatii. Rezolutia ecranului este 720p, aceasta oferind o performanta destul de buna pentru pretul telefonului.

Camera foto este una de 5MP, smartphone-ul Nokia putand suporta si un card de memorie microSD de pana la 64GB. Inregistrarile video pe care el le face au o rezolutie Full-HD 1080p. Procesorul este de tip dual-core Snapdragon 400, memoria RAM avand 1GB.

Programul de operare cu care telefonul ruleaza este Windows Phone 8. Nokia Lumia 1320 are caracteristici speciale de economisire a bateriei, beneficiind si de o setare activata pe timpul noptii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#nokia lumia 1320 smartphone, #windows 8 procesor dual core, #pret smartphone nokia , #stiri Nokia