Nokia incearca sa reziste falimentului: promite investitorilor noi produse

Joi, 03 Mai 2012, ora 21:38
2207 citiri
Nokia incearca sa reziste falimentului: promite investitorilor noi produse

Nokia a promis investitorilor o intreaga serie noua de produse, ca urmare a faptului ca acestia incep sa-si piarda rabdarea si increderea cu privire la plasarea banilor in actiunile companiei finlandeze.

Oficialii companiei au declarat pentru presa ca vor lansa noi produse printre care o serie de tablete si de telefoane mobile hybrid, noteaza Reuters.

Presedintele companiei, Jorma Ollila, care si-a dat demisia din pozitia pe care a ocupat-o timp de 27 de ani, a declarat ca Nokia s-a miscat prea incet la inceputul revolutiei smartphone insa s-a aratat increzatoare cu privire la faptul ca adaptarea la noile produse, impreuna cu servicii traditionale Nokia vor ajuta la redresarea companiei.

Nokia urmeaza sa lanseze propria tableta la finalul lui 2012, in momentul in care sistemul de operare Windows 8 al Microsoft va deveni disponibil.

Nokia a pierdut considerabil din cota de piata din cauza impunerii unor companii precum Apple si Google. Toate sperantele companiei sunt puse in lansarea seriei Lumia, o noua gama care va folosi Windows ca sistem de operare.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#faliment nokia, #probleme telefonie mobila nokia, #noi lideri piata telefonie, #concurenta Apple Nokia , #stiri Nokia