Nokia ataca rivalii Samsung si Apple, lansand noul smartphone Lumia 925 (Video)

Joi, 16 Mai 2013, ora 16:59
3834 citiri
Nokia ataca rivalii Samsung si Apple, lansand noul smartphone Lumia 925 (Video)
Foto: Huffington Post

Nokia incearca sa tina pasul cu rivalii Samsung si Apple in domeniul telefoanelor mobile, lansand un nou smartphone de top, modelul Lumia 925. Telefonul Nokia are un nou design si o camera foto performanta.

Lumia 925 este un smartphone mai usor si mai subtire decat modelele anterioare ale companiei finlandeze Nokia, dar si cu un ecran imbunatatit potrivit Huffington Post.

Nokia si-a dezvaluit noul model in cadrul unei lansari desfasurate la Londra, in care s-a afirmat ca el este cel mai bun smartphone al producatorului finlandez.

"Avem experiente avansate privind portofoliul modelului Nokia Lumia", a spus Jo Harlow, vicepresedinte executiv al Nokia.

Printre caracteristicile importante ale noului telefon Lumia 925 iese in evidenta camera foto inteligenta, care este proiectata sa capteze 10 imagini dintr-o data, creand fotografii de inalta calitate.

Ultimul model Lumia 925 este lansat pentru a continua batalia firmei Nokia cu rivalii Apple si Samsung. Nokia a inregistrat un declin al vanzarilor sale fata de concurenta de pe piata mondiala.

"Ma astept ca Nokia sa continue sa lupte pentru a avea un mai mare impact pe piata smartphone-urilor din Statele Unite si Marea Britanie, mai ales ca acestea constituie un mare pariu pentru sistemul de operare Windows", a spus Paul Thompson, director general al companiei de publicitate BlisMedia.

In afara camerei foto imbunatatite, Nokia Lumia 925 dispune de o functie de navigatie si de Nokia Music, un serviciu care permite accesarea nelimitata a listelor muzicale. Noul model a introdus pentru prima data partile metalice la telefoanele din gama Lumia.

Dimensiunile sale sunt 129 x 70,6 x 8,5 mm, cantareste 139 de grame si are un ecran de 4,5 inchi. Rezolutia este de 768 x 1280 de pixeli.

Dispune de un display tip AMOLED, de o camera foto PureView de 8,7 megapiexeli, dual-LED flash, de un procesor dual-core Qualcomm Sanpdragon S4 de 1,5 GHz si de 1 GB RAM. Memoria interna este de 16 GB.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#noul smartphone Nokia Lumia, #Nokia Lumia 925 video, #lansare smartphone Lumia 925, #caracteristici Nokia Lumia 925 , #stiri Nokia