Nissan a lansat in Romania noul Note - afla preturile (Video)

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 22:34
2345 citiri
Nissan a lansat in Romania noul Note - afla preturile (Video)
Foto: Nissan

Nissan a lansat in Romania noua masina Note, pretul de pornire comunicat fiind de 13.600 euro.

Automobilul a fost prezentat in luna martie in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva.

Noua generatie a lui Note vine cu o serie de imbunatatiri si tehnologii, o parte fiind preluate de la modelele Juke si Qashqai, potrivit companiei. Note beneficiaza de sisteme precum Blind Spot Warning (avertizare unghi mort), Lane Departure Warning (avertizeaza cand masina paraseste involuntar banda), Moving Object Detection (detectare a obiectelor in miscare), se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Toate aceste functii, cunoscute sub numele "Nissan Safety Shield", sunt posibile datorita sistemul de monitorizare video AVM (Around View Monitor), consacrat mai ales la Nissan Qashqai. Sistemul se bazeaza pe patru camere video, care ofera vizibilitate la 360 grade in jurul masinii.

Tot la nivel de sisteme noi, Nissan Connect reuneste pe o singura interfata tactila, un ecran de 5,8 inci, functia de navigatie prin satelit si conectivitate Bluetooth, respectiv iPad/iPhone.

Care sunt variantele disponibile

Nissan Note face parte din clasa mica, insa lungimea sa de 4,1 metri si un ampatament de 2,6 m, la fel ca la generatia precedenta, fac habitaclul destul de generos pentru pasageri. Tot la nivelul confortului exista si pachetul Family, ceea ce inseamna ca printre altele bacheta spate se poate trage mai in fata pentru un spatiu destinat bagajelor, marit, de la 295 litri, la 381 litri.

Pentru Note sunt disponibile trei versiuni de motorizare: 1,2 litri de 80 CP, 1,2 litri DIG-S de 98 CP (supraalimentata) si 1,5 litri turbodiesel de 90 CP. Masina este disponibil cu doua optiuni de transmisie: o cutie manuala cu cinci trepte si una optionala cu variatie continua (CVT) pentru motorul 1.2 DIG-S.

"Note indeplineste un rol foarte important in gama Nissan, combinand design-ul inteligent cu tehnologii care nu au fost disponibile pana acum in segmentul B. Am folosit design-ul si inovatia pentru a oferi tehnologia premium la preturi accesibile", a declarat Geraldine Ingham, chief marketing manager Nissan Europa.

Modelul are parte de patru versiuni de echipare: Visia, Acenta, Concet si Tekna. Printre dotarile standard se numara si sistemul Start/Stop al motorului, sase aribaguri, cruise control sau limitator de viteza.

Nissan a mai anuntat ca in perioada 24-28 octombrie va organiza Ziua Portilor Deschise in reteaua sa de dealeri parteneri.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#Nissan lansare noul Note Romania, #noul Nissan Note pret Romania, #pret noul Nissan Note, #noul Nissan Note, #Nissan Note Romania , #modele