Medicul Vasi Rădulescu, îndemn tranșant către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați și să scăpați de întrebări”

Joi, 28 Octombrie 2021, ora 08:155533 citiri
Medicul Vasi Rădulescu, îndemn tranșant către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați și să scăpați de întrebări”
Vasi Rădulescu înlătură suspiciunile lui Nicușor Dan FOTO Facebook / Vasi Rădulescu

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook un mesaj către Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, îndemnându-l să se vaccineze anti COVID.

Nicușor Dan a evitat până acum să se vaccineze, menționând că a trecut prin boală și așteptă realizarea unui set de analize, după care va lua decizia imunizării.

”Domnule Nicușor Dan,

Vă cer un pic ajutorul. Mi-am sacrificat de o săptămână orice fărâmă de timp liber pentru a răspunde oamenilor care au nelămuriri sau frici despre vaccinare. Am răspuns la peste 12.000 de mesaje. Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureșteni, pentru că nu v-ați vaccinat încă.

Ați declarat că ați avut boala și vreți să vă faceți nu știu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozați anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă. Așadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă.

Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alți oameni pentru care dumneavoastră reprezentați un conducător. Dacă aveți o nelămurire, o frică, nu ezitați să-mi scrieți și vă răspund cu drag.

Mergeți AZI să vă vaccinați și să scăpați de întrebări, suspiciuni. Mergeți AZI să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok.
Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm.

Și e un act de responsabilitate.
Și matematica pledează oricând pentru vaccinare.”, scrie medicul Vasi Rădulescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News