Rectificare bugetară votată de Consiliul General al Capitalei. Cei mai mulți bani, către spitale

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 12:481272 citiri
Rectificare bugetară votată de Consiliul General al Capitalei. Cei mai mulți bani, către spitale
Nicușor Dan, primarul Capitalei FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că CGMB a votat o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei şi că cea mai mare parte din bani vor ajunge la spitale. Fonduri suplimentare au fost alocate şi la Administraţia Străzilor, precum şi pentru întreţinerea parcurilor.

Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, aşa cum era de aşteptat şi de dorit pentru bucureşteni. E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din aceşti bani urmând să fie folosită pentru spitale.

De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administraţia Străzilor, pentru întreţinerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creştere cu iluminatul public din Capitală, dar şi pentru plata unor datorii din trecut”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că această rectificare bugetară permite reluarea lucrărilor pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operaţiune care acum poate începe.

”Mulţumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL şi PMP, care au înţeles că, dincolo de situaţia politică la nivel naţional, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul oraşului”, spune Nicuşor Dan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News