Nicuşor Dan, întrebat de ce a ales vacanţa în România: „Fetiţa socializează mult mai bine în limba română, discută cu alţi copii”

Marti, 31 August 2021, ora 23:352340 citiri
Nicuşor Dan, întrebat de ce a ales vacanţa în România: „Fetiţa socializează mult mai bine în limba română, discută cu alţi copii”
Nicusor Dan și-a petrecut zilele de vacanță pe litoral și la munte FOTO Facebook/ Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat, întrebat fiind de ce a ales să petreacă vacanţa în România, că un motiv a fost acela că fetiţa lui este la vârsta la care socializează şi o face mai bine în limba română, iar un altul a fost că pe litoralul românesc sunt terase unde cântă muzică românească.

Nicuşor Dan a declarat, marţi seară, la B1 TV, că a fost într-un "semiconcediu".

"Am fost într-un semiconcediu pentru că fetiţa nu mă mai văzuse de... nu mai ieşim în familie de doi ani şi insista să merg, pe de altă parte, telefonul suna, trebuie să semnez acte. Au fost nişte zile interesante. Am fost câteva zile în staţiunea Olimp. Acolo am fost şi acum doi ani şi unde ne simţim foarte bine”, a povestit primarul.

Întrebat de ce nu a mers în vacanţă în străinătate, edilul a răspuns: "E o decizie pe care am luat-o, fetiţa noastră fiind mică, la vârsta la care îşi face prieteni şi e important pentru ea să socializeze şi evident că socializează mult mai bine în limba română, discută cu alţi copii şi, dincolo de asta, e litoralul românesc, sunt terasele unde cânta muzică live românescă foarte des”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News