Nicușor Dan, replică pentru Marcel Ciolacu: ”PSD e apărătorul mafiei imobiliare”

Marti, 07 Martie 2023, ora 21:03
4607 citiri
Nicușor Dan, replică pentru Marcel Ciolacu: ”PSD e apărătorul mafiei imobiliare”
Nicusor Dan, primarul Capitalei

Nicuşor Dan a afirmat că adevărata miză a PSD la Primăria Capitalei pe care a dezvăluit-o Marcel Ciolacu ar fi planurile urbanistice zonale „pentru speculatori imobiliari”, inclusiv desfiinţarea regimului de protecţie a zonei istorice.

„Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a dezvăluit aseară, într-un interviu tv, adevărata miză a partidului său la Primăria Capitalei: PUZ-uri pentru speculatori imobiliari, inclusiv desfiinţarea regimului de protecţie al zonei istorice şi menţinerea PUZ-urilor şi autorizaţiilor ilegale emise de administraţia trecută.

Ca să fie clar pentru bucureşteni: PSD e apărătorul mafiei imobiliare, al celor care vor să facă bani pe plămânii oamenilor şi pe sănătatea oraşului, încălcând legea, sufocând Capitala şi distrugându-i patrimoniul. Mafia de care liderul PSD pretinde că n-a auzit face de doi ani încercări disperate să construiască blocuri între case şi să distrugă spaţiile verzi”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

El a mai spus că „probabil că pixul Gabrielei Firea – cu care a semnat zeci de PUZ-uri şi de autorizaţii de construire ilegale – ar fi acum de mare folos PSD la Primăria Capitalei, pentru a mai distruge nişte hectare de spaţiu verde şi a mai pune la pământ nişte clădiri de patrimoniu”.

„Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple în Bucureşti şi, cât timp voi fi eu primar, nici nu se va întâmpla”, a completat edilul general.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a reiterat, luni seară, ideea că partidul pe care îl conduce are un candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, iar acesta este Gabriela Firea. El l-a criticat pe actualul edil, Nicuşor Dan, căruia i-a transmis că administraţia nu este o meserie uşoară şi nu este la îndemâna oricui.

„Doamne Firea nu a avut minister. Este printre primii miniştrii care şi-au trecut proiectele şi prin Parlament. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală. Mergem să vedem ce a făcut Nicuşor Dan din Bucureşti? E vreun om, vreun dezvoltator în oraşul ăsta care nu îşi face cruce să scape o dată de el? E cineva care să îl laude?

A făcut ceva Nicuşor ăsta în Bucureşti? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu ştiu cu ce mafie se bate, se mai bate şi aia de la 1 cu mafia nu ştiu care a gunoaielor şi e plin de şobolani, de gunoaie. Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent, dar administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară”, a declarat Ciolacu, luni seara la România TV.

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#NIcusor Dan, #PSD, #Primaria Capitalei , #stiri Nicusor Dan