Nicusor Dan o ataca din nou pe Gabriela Firea: Daca vrea sa faca scandal, ii recomand sa dea lumea in judecata pe banii ei. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani

Marti, 12 Ianuarie 2021, ora 15:19
15699 citiri
Nicusor Dan o ataca din nou pe Gabriela Firea: Daca vrea sa faca scandal, ii recomand sa dea lumea in judecata pe banii ei. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani
Gabriela Firea, Nicusor Dan FOTO Facebook

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca institutia care a fost condusa de Gabriela Firea a cerut daune de circa 1 milion de euro, in urma proceselor deschise presei si ale dusmanilor politici.

"Gabriela Firea continua sa fie dominata de nervii si resentimentele cu care a condus Primaria. Daca vrea sa faca scandal si ca ex-primar, sa fie pe baricade pentru o inchipuita "onorabilitate", ii recomand sa dea lumea in judecata pe banii ei. Primaria Capitalei a iesit din stupidele razboaie cu presa in care a angajat-o fostul primar si e foarte bine asa. Avem treburi mai importante de facut", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Actualul edil al Capitalei sustine ca Gabriela Firea a incercat sa intimideze presa prin actiunile de dare in judecata.

"Au fost date in judecata nu doar institutii de presa, ci si persoane fizice, si s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arata clar intentia de a intimida presa si de a descuraja orice jurnalist sa critice primarul sau primaria.

Al doilea lucru e faptul ca, in mintea Gabrielei Firea, Primaria Capitalei se confunda cu propria ei persoana. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipa si coruptie si a costat foarte mult bucurestenii. Primaria Municipiului Bucuresti a fost luata ostatica in razboaiele Gabrielei Firea, in nesfarsita ei campanie de imagine si in scandalurile pe care periodic le-a provocat. Iesim acum din aceasta paradigma, pentru a avea o primarie normala, interesata de solutii si nu de conflicte", a mai scris Dan.

In legatura cu fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu, actual consilier general, Nicusor Dan a declarat ca nu se lasa intimidat de plangerile sale "penale mincinoase".

"Cat despre sfetnicul sau procesoman, domnul Aurelian Badulescu, lasat sa mai otraveasca atmosfera in CGMB cu aceleasi metode, il anunt ca nu ma intimideaza plangerile penale mincinoase si ca va suporta si el rigorile legii privind denunturile calomnioase", a mai scris Nicusor Dan.

Nicusor Dan a anuntat luni, 11 ianuarie, ca Primaria Capitalei renunta la dosarele pornite de Gabriela Firea, fostul edil al Bucurestiului, impotriva jurnalistilor si rivalilor politici.

Ulterior, Gabriela Firea, a reactionat declarand ca s-a aparat in instanta de minciunile presei.

"Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici. Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei. Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii", a scris Firea pe Facebook.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei renunta la dosarele pornite de Gabriela Firea, fostul edil al Bucurestiului, impotriva jurnalistilor si rivalilor politici.

Imaginile unui desant politic esuat. Gabriela Firea vorbeste in sala goala a Consiliului Local Sector 1

Lider PNL despre Gabriela Firea: ”Probabil nu va fi la fel de exuberantă, dar o piesă extrem de importantă”
Lider PNL despre Gabriela Firea: ”Probabil nu va fi la fel de exuberantă, dar o piesă extrem de importantă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, 24 martie, că este ferm convins că Gabriel Firea va fi o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al...
Firea admite că s-a pregătit pentru a candida la Primăria Capitalei. Ce spune fostul edil că va face acum
Firea admite că s-a pregătit pentru a candida la Primăria Capitalei. Ce spune fostul edil că va face acum
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că momentul prin care trece acum, după ce nu a fost desemnată candidat pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, reprezintă o...
#Gabriela Firea, #NIcusor Dan, #dat in judecata, #Primaria Capitalei , #stiri Nicusor Dan