Nicusor Dan: "Am convenit ajustari la proiectul de buget, ajungand astfel la o forma acceptata de toata lumea"

Vineri, 07 Mai 2021, ora 13:281353 citiri
Nicusor Dan: "Am convenit ajustari la proiectul de buget, ajungand astfel la o forma acceptata de toata lumea"
Nicusor Dan a convocat sedinta pentru votarea bugetului vineri, 7 mai FOTO Hepta

Primarul Bucurestiului a declarat in dupa-amiaza zilei de vineri, 7 mai, ca a ajuns la o formula de compromis cu toate partile implicate in aprobarea bugetului Capitalei.

"Discutiile de joi seara privind bugetul Capitalei au inregistrat progresele sperate si am convenit o serie de ajustari la proiectul de buget, ajungand astfel la o forma acceptata de toata lumea", a anuntat primarul Capitalei Nicusor Dan intr-o postare pe Facebook, precizand ca sustine sporirea solidaritatii in coalitie, dar si realism maxim in privinta chestiunilor dificile.

Primarul Capitalei a convocat sedinta CGMB pentru votarea bugetului pentru vineri, 7 mai, de la ora 15.30.

"Multumesc liderilor si reprezentantilor USR PLUS, PNL si PMP pentru contributia la gasirea unei solutii. E posibila convocarea in urmatoarele ore a unei sedinte de Consiliu General, in care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificarile agreate", precizeaza Nicusor Dan.

PNL si USR PLUS au avut negocieri miercuri si joi pentru a debloca votul asupra bugetului Capitalei, respins din cauza opozitiei consilierilor USR PLUS, care l-au considerat nerealist.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News