Nicușor Dan anunță deblocarea conturilor Primăriei Generale, după acțiunea în instanță a omului de afaceri Costică Constanda

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 18:18 4693 citiri
”Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare” spune Nicușor DanFOTO Facebook / Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, decizia judecătorilor privind deblocarea conturilor instituției pe care o conduce.

”Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda.

Primăria Municipiului București va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluționarea situației.

Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare”, a scris Nicușor Dan în postare.

Aminitim că omul de afaceri Costică Constanda a blocat miercuri, 4 mai, conturile Primăriei Capitalei, de la care are de recuperat 120 de milioane de euro.

Omul de afaceri, care se judecă cu Primăria Generală a Capitalei de peste 10 ani, vrea să recupereze 75 de milioane de euro şi penalităţile de întârziere.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News