Val de ironii după ce Nicușor Dan s-a scuzat că a traversat prin loc nepermis cu copilul în brațe: "Dacă eram eu mama fetiței, acum nu puteai tasta singur prostia asta"

Miercuri, 08 Iunie 2022, ora 15:11
5562 citiri
Val de ironii după ce Nicușor Dan s-a scuzat că a traversat prin loc nepermis cu copilul în brațe: "Dacă eram eu mama fetiței, acum nu puteai tasta singur prostia asta"
Primarul capitalei FOTO Facebook / Nicușor Dan

La scurt timp după ce primarul Capitalei a recunoscut că a greșit când a traversat cu fetița în brațe prin loc nepermis, pe Facebook au apărut ironiile.

Nicușor Dan s-a arătat contrariat de faptul că sindicaliștii din poliție au distribuit filmarea pe Facebook.

Imaginile au fost publicate marți seara, 7 iunie, de Sindicatul Europol.

În filmare se poate observa cum primarul vorbește la telefon și își ține fetița de mână. Apoi, Nicușor Dan ia copilul în brațe și, printre mașini și biciclete, traversează strada printr-un loc nepermis.

”Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Ironii pe Facebook la adresa lui Nicușor Dan

Unii dintre cei care au citit despre reacția primarului l-au ironizat în postări pe Facebook:

"1. Viață privată ai acasă, bosulică, pe domeniul public oricine are dreptul să te filmeze. Dacă erai primarul Parisului, te tocau ăia la toate televiziunile până îți cereai scuze în genunchi de la parizieni și ziceai că nu mai faci. Sigur, dacă erai primarul Moscovei sau al Beijingului era un pic mai ușor - acolo se respectă cu adevărat viața privată a oficialităților.

2. "Am greșit, dar..." nu sunt scuze. De unde ți-ai luat profesioniștii în comunicare, de la firma de recrutare de unde îi ia și Ciucu?

3. Că habar n-ai ce treabă are primarul înțeleg, dar ce treabă au polițiștii e destul de intuitiv - traversarea străzii prin loc nepermis, să știi, chiar e treaba lor.

4. Înțeleg că deranjezi grupurile de interese, agenturili, mafia bordurilor și Yakuza. Dar dacă nu faci faci față stresului trebuia să începi cu o primărie mai mică, nu să te arunci direct la București.

PS: Dacă eram eu mama fetiței, acum nu puteai tasta singur prostia asta", a scris Julius Constantinescu pe Facebook.

"Pe Oprescu, pe Ghiță, pe Udrea, pe Rizea, nu i-au văzut când traversau granița. Noroc că l-au văzut pe Nicușor când traversa strada prin loc nepermis și, în loc să-l amendeze, cum era datoria lor, l-au filmat și l-au dat spre oprobiu public."

"Păi daca traversa fără un copil în brațe, slabe șanse să fi ajuns pe trotuarul celălalt. Nu zic că nu-i iubit de bucureșteni dar..."

"Nedelescu, city managerul Craiovei, acum câțiva ani, a văzut 2 locali din ăia de traversau prin loc nepermis. I-a oprit și i-a pus să își dea amendă unul altuia."

"Numai că, vedeți dumneavoastră, viața privată nu e pe bulevard."

"Dacă rămânea mesajul doar cu scuzele, mă gândeam că ai înțeles unde ai greșit și că nu ai fost un “exemplu pozitiv” pentru cea mică. Dar n-ai înțeles."

"Cu siguranță ați deranjat, pe mulți cetățeni inclusiv pe mine pentru că nici pana acum n ati reușit să terminați podul Colentinei, pentru că încă nu s a turnat ultimul stratul de asfalt deși lucrările s au terminat pe Fundeni și trebuie să fac 25 de minute pe un traseu care poate fi făcut în maxim 5 minute când duc copiii mei la școală."

"Tocmai pentru că știți că sunteți urmărit și că există oameni care sunt cu ochii pe Dvs., ar trebui sa vă comportați decent și să fiți exemplu' pentru ceilalți. Nu să vă plângeți și să încercați să ieșiți basma curata."

"Indiferent dacă sunteți ori nu sunteți filmat/văzut trebuie să vă comportați conform funcției pe care o dețineți."

"Avem în România cel mai mare numar de accidente? De ce? Pentru că "mai greșim câteodată"? Nu! Pentru că "lasă, bă, că merge așa"! Lăsați urmăritorii că sunt buni. Poate mai îndreptăm poporul asta și prin puterea exemplului. Ce naiba e așa de greu să treci strada prin loc permis? Cât timp se economisește? Ce se câștigă și cât merită riscurile pe care le creezi? Îți intră o muscă in ochi...în mijlocul străzii sau la volan!"

"Domnule, tu te auzi ce spui?! Adică, dacă pe mine mă prinde radarul prin localitate cu 100 km/oră iar polițiștii îmi dau amendă, sigur am deranjat niște grupuri de interese! Ai făcut un lucru ilegal și foarte riscant pentru care trebuie să fi sancționat conform legilor în vigoare!"

"Grupurile de interese aveau interesul să treceți strada sau interesul să nu treceți?"

Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital vineri, 26 aprilie, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul clujean Turda. Băiatul traversa regulamentar strada cu...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#NIcusor Dan, #traversare loc nepermis, #copil, #reactie, #ironii, #glume , #stiri Nicusor Dan