UPDATE Nicolae Bădălău a fost reținut. Baronul PSD fusese convocat pentru audieri la sediul DNA

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 19:25 9073 citiri
Niculae Bădălău este audiat la DNA duminică seară, 27 noiembrie, într-un dosar de corupție FOTO Facebook/ Niculae Badalau

Niculae Bădălău a fost audiat la DNA duminică seară, 27 noiembrie, într-un dosar de corupție.

UPDATE 19:25

Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție, potrivit g4media.ro.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Informația este furnizată de G4Media, care citează surse juridice. Potrivit acestora, sunt investigate, în dosarul în care a fost chemat Bădălău, fapte de luare de mită și trafic de influență.

În dosar, procurorii ar investiga presupuse activități de lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi, mai scrie sursa citată.

Niculae Bădălău (60 de ani) ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, Autoritatea de Audit. El a fost deputat, senator, prefect și unul dintre cei mai importanți lideri PSD, baron local în județul Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News