Mai multi lideri PSD anunta ca vor vota DA la referendumul pentru familie: Aparam valorile familiei, traditia si neamul nostru

Duminica, 30 Septembrie 2018, ora 18:51
2839 citiri
Mai multi lideri PSD anunta ca vor vota DA la referendumul pentru familie: Aparam valorile familiei, traditia si neamul nostru
Foto: Facebook/ Niculae Badalau

Chiar daca liderii PSD si ALDE au anuntat in mod public ca partidele nu se vor implica in campania pentru referendum si recomanda votantilor sai sa voteze conform constiintei, realitatea insa este alta. Sefii de organizatii judetene transmit mesaje si indeamna votatii sa iasa la urne.

Senatorul Niculae Badalau, unul dintre cei mai puternici oameni din PSD, face campanie pe Facebook, pentru acest scrutin: "Sa mergem la vot pe 6-7 Octombrie, pentru viitorul copiilor nostri. Eu voi vota DA la referendum!".

Les a fost la o manifestare de sustinere a referendumului

Senatorul PSD Gabriel Les, fost ministru al Apararii, a declarat duminica, la o manifestare din Satu Mare, ca este pentru referendumul din 6-7 octombrie, motivand ca astfel apara valorile familiei si asigura viitorul copiilor vizavi de moralitate, potrivit Agerpres.

"Sunt aici in primul rand ca si credincios, ca si crestin. Apar valorile familiei. Prin acest referendum definim casatoria, nu familia traditionala, asa cum s-a impamantenit acum. Cel mai important este sa incercam sa aparam valorile familiei, traditia, neamul nostru, pentru ca cu asta ne-am identificat de-a lungul istoriei.

Acest referendum este cea mai democratica forma de exprimare a unui popor, discutam de un referendum propus de cetateni, nu este unul politic, sa nu uitam ca aproape trei milioane de oameni au semnat pentru organizarea acestui referendum. In ce ma priveste, sunt pro, apar valorile familiei, astfel incat viitorul copiilor nostri sa fie asigurat vizavi de moralitatea care ne-a caracterizat dintotdeauna", a declarat Gabriel Les.

El a participat la o manifestare pentru sustinerea referendumului care a avut loc duminica in centrul nou al municipiului Satu Mare. Circa 200 de persoane de mai multe confesiuni religioase s-au rugat in vreme ce preotii si pastorii au transmis mesaje de participare la vot.

Bran: Tinerii cred in institutia casatoriei

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a postat pe facebook un mesaj asemanator: Tinerii cred in institutia casatoriei si sunt sigura ca referendumul din 6 si 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota "DA"!

"Dincolo de statistici, partide, biserica, asociatii sau coalitii, tinerii aleg firescul familiei, asa cum o stiu de acasa, cu mama si tata. Privesc spre parintii lor si vor urma acelasi curs al vietii, devenind parinti la randul lor", scria Ioana Bran.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Niculae Badalau PSD referendum, #Gabriel Les PSD referendum, #PSD referendum , #PSD