Hotii i-au furat si arma lui Niculae Badalau UPDATE Senatorul a fost amendat si lasat fara permisul de port arma

Duminica, 04 Noiembrie 2018, ora 13:21
11241 citiri
Hotii i-au furat si arma lui Niculae Badalau UPDATE Senatorul a fost amendat si lasat fara permisul de port arma
Foto: Arhiva facebook/ Niculae Badalau

Arma care i-a fost furata lui Niculae Badalau din locuinta sa este in atentia politistilor din toata tara pentru a putea fi gasita, au precizat surse apropiate anchetei, care mai subliniaza ca echipajele de politie se intorc la casa senatorului pentru noi cercetari.

Arma care i-a fost furata senatorului PSD Niculae Badalau este cautata de politistii din toata tara, aceasta fiind implementata in sistem, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Acestea nu au precizat conditiile in care a fost pastrata arma. Pana in prezent, au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continua si in cursul zilei de duminica.

Potrivit acelorasi surse, politistii din Giurgiu se intorc la locuinta lui Badalau pentru a continua cercetarile.

UPDATE: Niculae Badalau a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si i-a fost anulat permisul de port arma, el avand dreptul sa solicite din nou acest drept abia peste cinci ani, au precizat pentru Mediafax, surse apropiate anchetei.

Potrivit acelorasi surse, Niculae Badalau a incalcat regimul armelor si munitiilor, adica articolul 129, punctul 11 din Legea nr. 295 /2004: "Titularul dreptului de detinere a armelor letale are obligatia sa pastreze armele si munitiile inscrise in permisul de arma, asigurate astfel incat sa nu permita accesul la ele al persoanelor neautorizate, in conditiile prevazute in normele metodologice de aplicare a legii. (...) In cazul in care arma a fost pierduta sau furata din motive imputabile posesorului, masura anularii dreptului vine cu o interdictie de autorizare ulterioara pentru o perioada de 5 (cinci) ani. Anularea dreptului este prevazuta de art. 45, alin. 1, lit. d) si este sanctionata de art. 129, punctul 52, raportat la art. 130, alin. 1, lit. e) cu amenda in cuantum cuprins intre 5.001 si 10.000 lei".

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti.

"A fost sparta locuinta mea. Nu pot sa dau mai multe detalii acum, este Politia aici. Eram toti acasa, dormeam. Nu i-am prins. Au furat", a declarat senatorul.

Pe de alta parte, Badalau a spus ca nu tinea bani in casa.

Locuinta senatorului Niculae Badalau se afla in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu.

Purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sarbu, a declarat ca sesizarea in privinta spargerii locuintei a venit sambata la ora 9.17 si a fost facuta de catre o femeie din orasul Bolintin Vale.

"Aceasta a sesizat ca in noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au patruns intr-o locuinta de unde au sustras mai multe bunuri. In cauza se efectueaza cercetarea la fata locului in vederea identificarii autorilor", a spus Emanuela Iona Sarbu.

Potrivit unor surse, hotii au furat din locuinta bijuterii si alte bunuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Niculae Badalau jefuit, #hoti arma Niculae Badalau, #casa Niculae Badalau sparta hoti, #Niculae Badalau furt casa , #PSD