Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nicolas Sarkozy > stiri Nicolas Sarkozy
A   A   A

Cecilia Sarkozy: timp de 20 ani am fost umbra sotului meu

Cecilia Sarkozy: timp de 20 ani am fost umbra sotului meu
Cecilia Sarkozy afirma ca ea si Nicolas Sarkozy "nu au mintit niciodata" despre relatia lor, intr-un interviu aparut sambata in revista franceza Elle, la doua zile dupa anuntul divortului lor, transmite AFP, citata de NewsIn.

- Sarkozy: "Mi-a mai ramas sa muncesc, sa muncesc ...sa muncesc"
- Divort la Elysee: Premiera in viata politica din Franta
- Cecilia Sarkozy, o Prima Doamna atipica

"Intotdeauna am actionat gandindu-ma la familia mea si nu din calcul. Nicolas si cu mine n-am mintit niciodata. Am incercat sa reconstruim, sa salvam cuplul nostru. Pana la capat", declara Cecilia, raspunzand unei intrebari care ii sugera ca ar putea fi acuzata ca a mintit in timpul campaniei electorale mimand un cuplu unit.
Interviul apare in revista Elle si este cel de-al doilea pe care fosta Prima Doamna il acorda presei de la anuntul privind divortul cupului prezidential.
Vineri, cotidianul L'Est rpublicain publicase un prim interviu cu fosta sotie a presedintelui.

"I-am consacrat lui Nicolas 20 de ani din viata mea, 20 de ani care nu au fost intotdeauna usori, ba dimpotriva. 20 de ani in care m-am transformat in umbra pentru el", marturiseste Cecilia in paginile revistei Elle. "Ce-mi lipseste inainte de toate este sa merg sa fac cumparaturi la supermarket cu fiul meu Louis", mai spune ea.

Francezii cred ca divortul familiei Sarkozy e o afacere privata
Divortul presedintelui Nicolas Sarkozy reprezinta, pentru marea majoritate a francezilor, "o afacere privata", fara importanta pentru viata politica a tarii, potrivit rezultatelor a doua sondaje realizate dupa anuntul destramarii cuplului prezidential, informeaza AFP.
Un sondaj IFOP, care va aparea in saptamanalul Le Journal du Dimanche, arata ca 89% dintre persoanele intrebate considera ca divortul dintre Nicolas si Cecilia Sarkozy "este o afacere privata, care nu priveste decat cuplul prezidential".

Conform unui alt sondaj, publicat vineri de cotidianul Le Parisien, 79% dintre francezi cred ca divortul cuplului prezidential este un eveniment "putin sau absolut deloc important" pentru viata politica, in timp ce 18% dintre respondenti au o parere contrara.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 20 Octombrie 2007, ora 22:13
 Autor:Ovidiu Draghia

 Articol citit de 3236 ori

Citeste si: