Ce spune Dan Petrescu despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 09:48
2513 citiri
Ce spune Dan Petrescu despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj
Nicolae Stanciu. Foto: Facebook

Patronul campioanei României a dezvăluit că-l vrea pe Nicolae Stanciu care evoluează în China, la Wuhan Three Towns.

"Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre", a spus Ioan Varga, potrivit Prosport.

La auzul veștii, Dan Petrescu crede că această mutare este dificilă, dar l-ar aștepta cu brațele deschise pe Nicolae Stanciu.

"Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat (n.r. - despre Nicolae Stanciu la CFR). Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. - cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din campionatul Chinei.

Românul are 8 goluri pentru Wuhan Three Towns în acest sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
#Nicolae Stanciu, #Nicolae Stanciu nationala Romania, #CFR Cluj, #Stanciu transfer arabi, #dan petrescu , #Romania