Nicolae Ciucă susține că „toate obiectivele asumate prin PNNR au fost îndeplinite”. Când vor veni primele patru miliarde de euro

Sambata, 10 Septembrie 2022, ora 13:35 1532 citiri
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a participat la şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a afirmat, sâmbătă, la şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, că toate obiectivele asumate de guvern în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) au fost atinse până în prezent, el admiţând că au fost obiective „cu destul de multă dificultate”.

„Ştiţi cu toţii cât de multă emoţie şi cât de multă dezbatere a fost pe marginea PNRR: a fost o serie întreagă de temeri, legate de faptul că nu vom reuşi să ne atingem jaloanele, să ne atingem ţintele, să atragem primii bani din PNRR.

Ei, vă pot spune că, până în momentul de faţă, toate obiectivele asumate la nivelul Guvernului au fost îndeplinite la timp - este adevărat, cu destul de multă dificultate uneori, şi pe ultima sută de metri, iar aici chiar vă dau un sfat: nu lăsaţi niciodată să treacă timpul fără să rezolvaţi problemele la timp pentru că este singura resursă pe care nu o recuperăm niciodată (...).

Revenind la PNRR, iacătă, nu mai târziu de sfârşitul acestei săptămâni am primit avizul de la Comisia Europeană în care prima cerere de finanţare a fost aprobată, primul calup de 4 miliarde de euro vor veni în ţară şi vor sprijini tot ceea ce înseamnă programul de investiţii din România”, a afirmat Nicolae Ciucă sâmbătă, la Şcoala de vară a tineretului Naţional Liberal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com