Nicolae Ciucă se ia la „întrecere” în discursuri electorale cu Marcel Ciolacu. „Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate”. Ce îi gătește soției

Sambata, 04 Noiembrie 2023, ora 22:40
6103 citiri
Nicolae Ciucă se ia la „întrecere” în discursuri electorale cu Marcel Ciolacu. „Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate”. Ce îi gătește soției
Fostul premier Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României

După ce premierul Marcel Ciolacu a făcut mai multe declarații care au considerate electorale, mai ales că se apropie alegerile, a venit și timpul lui Nicolae Ciucă.

Ciucă ar urma să candideze la prezidențiale din partea PNL.

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat sâmbătă, 4 noiembrie, la Digi24, că nu a fost niciodată în concediu în străinătate, el precizând că ştie dacă ajunge o viaţă să descoperim România. Liderul liberal a mărturisit că va merge de Crăciun în Bucovina.

”Nu am fost niciodată în vacanţă în strâinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a spus preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă a mărturisit că ar recomanda staţiunile montane care sunt colosale sau locurile unde se face agroturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, în Deltă.

El a spus că de Crăciun va merge în Bucovina, el arătând că a fost în vară la Gura Humorului, la Mănăstire la Suceava şi le-a plăcut atât de mult la pensiunea unde au stat, încât i-au rugat pe proprietari să îi găzduiască şi de sărbători.

Nicolae Ciucă a mai spus că cele mai frumoase vacanţe le-a petrecut după ce s-a întors din misiuni, în iarna din 2003, la Sinaia, şi a doua la mare, la Venus, în 2004.

Nicolae Ciucă spune că îi găteşte soţiei

Preşedintele PNL a mai spus că îi găteşte soţiei saramură de pui, reţeta de familie, din Oltenia. El a arătat că de fiecare dată, cina o serveşte acasă. Despre mâncarea copilăriei, Ciucă a spus că îşi aminteşte sarmalele, supa de roşii, şniţelele şi checul când îi trimiteau pachet la şcoala militară.

Preşedintele PNL a afirmat că găteşte şi atunci când doreşte să îşi surprindă soţia o face cu mare pasiune. ”Îmi place să gătesc, gătesc simplu. Saramura de pui, o reţetă pe care am învăţat-o din familie”, a spus Ciucă, precizând că nu este doar puiul gătit pe grătar.

”În Oltenia este cu mai multă zeamă, totul se pune pe grătar, roșiile, ardeiul, usturoiul se pune la un moment dat. Este o reţetă aparte”, a precizat Ciucă, arătând că este un fel de mâncare de familie. ”Îmi aduc aminte cu mare plăcere, când veneam acasă, era la îndemâna bunicii această mâncare”, a spus el. Preşedintele PNL a afirmat că ora cinei îl prinde mereu la birou şi ajunge târziu acasă. ”De fiecare dată, cina o servesc acasă”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a mai povestit că acasă grădinăreşte şi că are câţiva metri pătraţi unde cultivă ceea ce îi trebuie unei familii pentru vară şi toamnă, roşii, ardei gras, capia, gogoşari, busuioc, cimbru, castraveţi şi a precizat că este o chestiune de relaxare, uneori ieşind în grădină inclusiv seara.

Despre copilărie, Ciucă a povestit că joaca preferată, în vacanţă la ţară, era fotbalul, pe câmp.

”Îmi plăcea să joc, să alerg, făceam plimbări cu bicicleta”, a spus el, adăugând că nu ar da pe nimic copilăria de la ţară. Întrebat despre mâncarea copilăriei, Ciucă a spus că îşi aminteşte sarmalele, supa de roşii, iar şniţelele şi checul făceau parte din mâncărurile pe care i le trimiteau pachet când era la şcoala militară.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă, la Digi 24, că de regulă, merge pe jos foarte mult şi că vorbeşte cu lumea, care îl salută dar îi mai şi reproşează lucruri.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă ia masa în oraş, ţinând cont de funcţia sa. ”De regulă, mers pe jos foarte mult. Dacă este să mă deplasez de oriunde, de la Parlament, îmi place să merg pe jos”, a afirmat Ciucă, el adăugând că lumea îl opreşte pe stradă, se salută şi unii îi mai spun ce păsuri au, alţii îi reproşează.

”La mine acasă, foarte rar mă duc cu maşina, şi la biserică. Nu am niciun fel de reţinere”, a mai spus Nicolae Ciucă. Despre SPP, el a spus: ”Când se vede, când nu se vede”.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#nicolae ciuca, #alegeri, #PNL , #stiri Nicolae Ciuca