Tineretul PD-L, despre atacul lui Banicioiu la Udrea: Josnic, nu-i face cinste

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 19:47 2030 citiri
Foto: Arhiva

Dupa ce deputatul PSD Nicolae Banicioiu a declarat ca Elena Udrea nu stie cum sa puna mana mai repede pe bugetul Capitalei, Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal a anuntat ca acesta este un "atac josnic".

Printr-un comunicat de presa remis Ziare.com, OTPD-L anunta ca "tanarul Banicioiu, care este preocupat doar de organizarea de concursuri de frumusete si care mai este implicat si intr-un dosar de proxenetism, nu a avut timp sa citeasca legea administratiei publice locale", mentionand ca, daca ar fi facut-o, "ar fi vazut ca bugetul este aprobat de Consiliul Local".

"Asa cum se lauda USL ca are 60%, e clar ca bugetul Capitelei ar fi administrat de USL si nu de domna Udrea. Ce face domnul Banicioiu este un atac josnic, care nu face cinste unui tanar politician. Daca vrea sa vrea sa invete Legea administratiei publice locale OTPDL il invita la niste cursuri pe aceasta tema", se mai arata in comunicatul de presa.

Banicioiu: Elena Udrea nu stie cum sa puna mana mai repede pe bugetul Capitalei

Nicolae Banicioiu a declarat pentru Ziare.com ca referendumul pentru Legea Capitalei, ce va avea loc pe data de 19 iunie, este de fapt un sondaj de opinie pe banii Primariei Capitalei si ca Elena Udrea vrea sa puna mana pe bugetul Bucurestiului.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News