PSD: Luam masuri daca avem interlopi pe liste!

Luni, 21 Mai 2012, ora 16:47
3713 citiri
PSD: Luam masuri daca avem interlopi pe liste!
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Sector 4, deputatul Nicolae Banicioiu, a declarat ca nu are la cunostinta ca pe listele USL pentru Consiliul Local al sectorului 4 sa se gaseasca vreun interlop, asa cum afirmase candidatul PDL la Primaria Sectorului 4, Sulfina Barbu.

Totodata, deputatul PSD ne-a spus ca fostul ministru al Muncii trebuie sa explice "unde sunt cele doua miliarde de euro pe care le-ai pierdut din POSDRU".

"De la doamna Sulfina Barbu as urmari sa aflu altceva, dar daca domnia ei are vreo suspiciune sau vreo dovada, eu le astept maine la partid. In cursul zilei de maine, astept toate dovezile si va asigur ca suntem intransingenti, luam imediat masuri, nu cum a facut dumneaei cu Silvian Ionescu, de exemplu. Eu iau masuri imediate.

Repet: daca domnia sa are dovezi, vreau sa mi le aduca si imediat le iau in considerare. Nu ma cheama nici Sulfina Barbu si nici nu voi proceda cum a procedat domnia sa cu Silvian Ionescu, pe care l-a pus sef peste tot si l-a tinut sef tot mandatul ei", a declarat Banicioiu, pentru Ziare.com.

Alegeri locale 2012 PDL: USL are candidat din clanul Sportivilor

Liderul PSD Sector 4 a spus ca fostul ministru al Muncii trebuie sa explice cum a pierdut doua miliarde de euro, din fondurile europene.

"Doamna Sulfina Barbu, astazi, ar trebui sa ne spuna unde sunt cele doua miliarde de euro pe care le-a pierdut din POSDRU, cand era ministru, si ma gandeam ca ne spune cand ne da banii inapoi.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Eu pun pe seama agitatiei de campanie comunicatul doamnei Barbu, dorind a scapa de treaba cu miliardele de euro pe care nu le poate justifica. Inseamna ca dansa are o problema. Tocmai ca sa nu-i afectez din timpul pe care eu sper sa si-l dedice pentru a da banii inapoi pe care i-a pierdut, cele doua miliarde de euro, o asigur ca decizia noastra va fi rapida", a explicat deputatul PSD.

Ponta denunta jaf cu fonduri UE: Botis, Lazaroiu si Sulfina Barbu, vinovati

Presedintele PSD Sector 4 a mentionat ca nu are idee "prin ce cercuri umbla doamna Barbu de face astfel de presupuneri" si ca va lua decizii imediat, daca aceasta prezinta dovezi care se adeveresc.

"Doamna Barbu trebuie sa prezinte dovezi, asa cum noi i-am prezentat dovezi ca, sub mandatul ei, Romania a pierdut doua miliarde de euro. Astea sunt fapte concrete. Pana astazi habar nu aveam de astfel de acuzatii sau ceva de genul acesta. Sunt gata nu numai sa le ascult, dar maine iau si decizia, cu toata deschiderea. Noi nu protejam pe nimeni care are astfel de probleme, daca se dovedesc.

In presa nu va mai spun eu ce se spune despre Sulfina Barbu. Daca m-as lua dupa presa, domnia sa nu ar avea ce sa caute nici ca si candidat, nici ca ministru, nici ca om politic. Pana nu am probe, nu spun asa ceva despre domnia sa", a conchis Nicolae Banicioiu.

Candidatul PDL la Primaria Sectorului 4, Sulfina Barbu, acuza Uniunea Social Liberala de faptul ca a pus pe listele de consilieri de acolo mai multi interlopi.

Potrivit fostului ministru al Muncii, pe lista de candidati ai USL pentru Consiliul Local al Sectorului 4 din Bucuresti figureaza Puiu Florian, care ar fi "membru al gruparii interlope cunoscuta sub numele de clanul Sportivilor".

"Prezenta unei persoane cu activitati ilegale pe lista oficiala de candidati a USL este un atac fara precedent la stabilitatea institutiilor statului si la siguranta cetatenilor", a mai transmis Sulfina Barbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#PSD interlopi lista alegeri, #Banicioiu interlop candidat sector 4, #PSD alegeri locale Bucuresti, #Nicolae Banicioiu alegeri sector 4 , #PSD